Oglumunannesiyim Oğlum 2 aylık uykuya dalamiyor napicam ya uyumadı sabahtan beri uyuduğu toplasak 3 saat uyumustur saat şuan 12 daha dalamadi napmam lazım
Gul-42 Oglumunannesiyim 1 ay 10 gunluk aynı problem gecrn hafta bızdede vardı ha bnımkıde nadırde olsa devam edıo doktora goturdum hastaymış bebısımm emerken uyuyordu yatırınca aglıordu hep
ilaydaadoruk Oglumunannesiyim Oglumunannesiyim uyku öncesi rutinler uygulayabilirsiniz banyo ve masaj yapmak gibi rahatlatır baya uykuya dalmasini yardımcı olur yada beyaz gürültü deneyebilirsiniz.son uykusunu çok geç yaptırmamaya çalışın bide bence:)
Srnd Oglumunannesiyim benimde aynıydı 2 gün sonra geçti uyuduğu pozisyonu bozmadım ben uykusuz kaldım biraz ama olsun kucağımda uyuduysa 1 saat öyle bekleyip yatağına koydum mesela
Gul-42 Oglumunannesiyim burnu tıkalı kulagı ıltıhap bogazı balgam gaz asırı sevıyede cocuk rahat olmadıgı ıcın uyumuormuş o yızden. Hep memede uyuyormuş😔
Oglumunannesiyim Saat 2 ye geliyor oğlum daha uyuyacak zorlanıyorum artık günlerdir uykusuzum zor tutuyorum başımı 🥴😔
Oglumunannesiyim minikturta ağlamıyor ki yattığı yerden hareket ediyor agu diyor ses çıkarıyor öyle ağrısı acısı var gibi değil yani anlamadım bende
minikturta Oglumunannesiyim belki uyutmayan masum sancıları vardır bilmiyorum ki benimki de 4 aylık daha uyumuyor 😒