fgnrcp2704 Evet hanımlar biz evde nerden baksanız toplam 150 kişiyiz 😂😂 3 kişilik çekirdek aileyiz ama 4 muhabbet kuşu 130den fazla balık 15 20 tanede bitki var 😂 siz kaç kişilik ailesinin 😍
Tombikdonerartikcokpahali fgnrcp2704 maşallah😂❤ allah bereketinizi arttırsın 🤣🤣 Ben eşim kızım birde kedimiz var🤭
ErvaMuhammedAli16 fgnrcp2704 Ooooo maşaallah siz baya çekirdekten çıkmışsınız 😅 Bizde 4 + 10 tane bitki + 6 balık + 2 muhabbet kuşu 😇😇
Hipatya fgnrcp2704 ben eşim kızım bide beta balığım var ama kızım 3 kişiye bedel o yüzden 6 kişiyiz 😂 5 tane de bitkim var
fgnrcp2704 Tombikdonerartikcokpahali Dahada cogaliyolar durduramiyoruz 😂 bizde kedi çok istedik ama bı turlu nasip olmadı bunlarda eşimin ilgi alanı 😂
tosbikyanak-ela- fgnrcp2704 neden kız 500 tane balığa 10 tane kuşa 5 tane kedi kopegE bedel daha ne olsun 😁
muennesgenc fgnrcp2704 ben, eşim, kızım ve ölmekte ısrarcı olan ama yaşaması için direttiğim aleo veram 🤦🏻♀️
fgnrcp2704 muennesgenc annem bana iki kere küçük verdi büyüt diye ikisini de çürüttüm😂 sonra kendi buyuttu verdi şimdilik iyi durumu 😂