SerraSeyda Kızlar, kızımda aşırı tıkanıklık var oda için iyi bir marka buhar makinesi önerir misiniz?
Hasev2707 SerraSeyda canım bugün bende aldım weeweell marka 5 ltlik aldım trendyda indirime girmişti yorumları okudum beğendim gelirse yine yazarım 5lt almamın sebebi sabaha kadar yetsin diye
Merveensarelisa Hasev2707 Soguk buhar makinası olarak mı geçiyor bu bende almak istiyorum ama anlamıyorum soğuk buhar makinası ne demek oluyor Soguk mu üflüyor
Hasev2707 Merveensarelisa buhar veriyor işte 😊ortamı nemlendiriyor klimalı benim ev çok iyi olacak ortamı nemlendiriyor zaten buhar soğuk oazsa bir işe yaramazki
Merveensarelisa Hasev2707 benmde klimalı 12 günlük bebeğim burnu tikaniyo araştırıyorum nasıl bsy alsam diye anlamadığım için sorayım dedim
SerraSeyda Merveensarelisa doktorunuza danışarak serum fizyolojik kullanmayı ihmal etmeyin benim bebeğim de aynı şuan 40 günlük ama doğdu doğalı tıkalı burnu😘
irva SerraSeyda https://www.minicadde.com/weewell-whc730sh-buhar-makinesi-su-haznesi Burada güzel indirime girmiş şuan hiç kaçırma derim.Diğer yerlerde 500/600 arası çünkü.😊 Ürün çok güzel istediğin kademede ayarlayabiliyorsun ayrıca ışıklı loş ışık veriyor ortama.Zaman ayarlama süresi de var kaç saat açık kalmasını istiyorsan ayarlayabiliyorsun sonra otomatik kapanıyor.Başka özellikleri de var incelersin siteden.😊👍
irva SerraSeyda Yok canım geşen sene e bebekten almıştım.Şuan sitesinde yok onunda baktım.Bu sayfa için de pek net bilgim yok.Bir kaç kişi bir şey almıştı ama sorun yaşamadılar.Diğer yerlerde şuan daha pahalı indirime girmemiş pek burada indirimde.İstersen biraz daha araştır.
irva SerraSeyda Ana ben oraya dikkat etmemişim.😅 Uykulu mod olunca haajkssksksw yarı yarı al kuzum once tankı sonra hazneyı 😅😅😅😅😅