Kocabebek Ek gıdaya geçmemize çok az kaldı tecrübeli annelerden öneri istiyorum :) Hangi tabağı kaşığı bardağı önlüğü vs aklınıza ne geliyorsa almalıyım. Hesaplı olanları önerin lütfen ziraaa herşeyin fiyatı uçmuş 🥴
BuzluKahve Kocabebek ben essbaby slikon üclü ve tekli vakumlu mama tabagı aldım, blw usulüyle önüne koydum hep, memmun kaldım. Önlük oioi, çünkü kilit arkada açamıyor. Bardak da oioi aldım.
Keremikoo Kocabebek simdi oioi derim de ne fiyatlari ucuz ne de illaki alin derim guzel mi guzel ama indirim olunca alinabilir. kasiklari meyve emzigi ve tabagi guzel vakumlu ayrica. Onun disinda uygun fiyatli olarak wee baby nin ikili silikon kasiklarini oneririm guzel kullanimi rahat. Kollu bebek onlukleri dokulup sacilmalar icin daha kullanisli. Onun disinda nukun alistirma sulugunun yorumlari guzel ama biz pek alisamadik henuz. Akitma vs yapmiyor saglam yere dusunce kirilmiyor. Guzel bi buharda haslama aparati oneririm cokca lazim olacaktir. Buharda haslamak icin tencereler cok buyuk oluyor o sebeple simdilik aparat yeterli.Cam rende alabilirsiniz meyve rendelemek icin vitaminini kaybetmemesi acisindan. Tabak evdeki kaseleri kullaniyorum ben blw yapmayacaksaniz ilk aylar tadim oldugundan cok gerekli degil. Birde kucuk kapakli cam kavanozlar edinin yoksa disariya tasimak icin yada yogurt mayalamak icin porsiyonluk ideal oluyorlar. Simdilik aklima gelenler bunlar.
Edaberk Kocabebek Selam ben ucuz olanından aldım hep izmirdegim bizim burda forbest var burda tabak kase cabak kaşık 12 bucuk TL ye aldım önlük muşamba tipi seçtim cjnku ıslak mendille silmesi kolay oluyor her dakika yıkamak zor oluyor die
Kocabebek Keremikoo Evet oioi çok pahalı babyjeme bakıyorum indirme girer inşallah önlüğü kollu olmak mantıklı tüm önerileriniz için teşekkür ederim dikkate alıcam ❤️