gizem161216 Merhaba annelerim bebeğim 3 aylık düzenli olarak 5 günde bir büyük tuvaletini yapıyor yalnız bezinden beline kadar kaka oluyor sizc3 bu normal bir durummu Benim gibi 7lanlar varmıdır
DoraKizimm gizem161216 Benim kızım da 3 aylık olmak üzere. Günde üç defa baştan aşağı üst değiştirdiğimi bilirim sırtına çıkarıp durur😅 Beş günde bir gayet iyi bence😂
balbademmmm gizem161216 3 aylığız benim prensesimde 3 gün oldu mesela hala bi şey en geç 5 güne yapıyo ama dediğin gibi beli falan batıyo komple, ahh ilk doğduğu zamanlar neydi öyle günde 16 tane bez 🤦🏻♀️
Tuba gizem161216 sadece anne sütü mü alıyor? Benimki tadımlıklara başlayana kadar öyleydi sonra zaten daha sık ve katı yapmaya başlamıştı ☺️
Zumra65 3ay 18 günlük kızım günde beş defa kakasını yapıyor ve 5 buçuk kilo kilo alımı çok yavaş anne sütüyle besleniyor
Elifkskl Zumra65 benim oğlum 2 aylık ve 5 bucuk kilo mama veriyor musun genelde kilo almayan bebeklere mama başlıyorlar doktorun 1 ay daha beklemesi şaşırttı başka dr mı götürsen kuzenimin sütü yaramıyordu bebeğine kilo almıyordu doktoru mama başlattı ona
Zumra65 balbademmmm yani onu bilmiyorum ama bu ay ki kilo alımı sınırda dedi ben mama vermek istemiyorum acaba vermelimiyim
Emirinannesiiiiiii gizem161216 Benimkide 2 gün hiç yapmiyo 3. Gün de sürekli yapiyo 😂 10 güne kadar yapmaması normal diye biliyorum