Gizem59 cikolatahurma 37nin üstündeyse bir çay kaşığı calpol verebilirsin, kalın giydirme bezi ılık suyla ıslatıp vücudunu soğutabilirsin alnına koltuk altlarına fln koyabilirsin çok geçmiş olsun.
Bebegimm1 cikolatahurma Ateşi kaç derece 38 ise 1 çay kasigi mor calpol verin ustunu inceltin odaniz cok sicak olmasin eklem yerlerine ıslak bez koyun düşer insallah
Minel123 cikolatahurma eğer ateşi aşı sebebi ise calpo ver canım baktın gece yarısına kadar düşmüyor yükseliyor acile git
Minel123 cikolatahurma ver canım düşer o zaman bide üzerini incelt biraz bir hemşire arkadaş söylemişti bana çorabına limon sıkıp giydir demişti çok işe yarıyor dene istersen
Minel123 cikolatahurma düştü mü canım ateşi bizim de Çarşamba’da aşımız şimdi den beni bir korku sardı
cikolatahurma Minel123 kaç aylık aşısı evet düştü calpol aldı eczaneden eşim verdikten sonra düşmeye başladı.
Hasanbazid cikolatahurma çok geçmiş olsun .sık sık emzirin iyi gelir .Rabbim bize acılarını göstermesin
Ilknur-bass61 İki Aylık Bebeğin Ateşi Çıktıysa Mutlaka Enfeksiyon Geçiriyordur Hemen Soktora Götürün . Postu çok Geç gördüm
Elifkskl cikolatahurma oğlum da 2 aylık aşı oldu dün bu yüzden ateşi var 1 çay kaşığı calpol verdim 6 saat ara ile suan düştü ateşi