Ilaydae Kızlar doğum yapalı 3 gün oldu eve geldim hiç kilo vermemişim göbeğim neredeyse aynı duruyor sezeryan doğum yaptım bu hastaneden geldim 8-10 kilo verdim diyenleri gördükçe bendemi anormallik anlamadım neden böyle oldu ya 🙁
FistikliLokumum Ilaydae Bebek kese kordon bebegin esi bunlar cıkınca bende 5 kg eksik gördüm tartıda ama göbegim nasıl desem poset gibiydi böyle ve cok sisti bebegşm 5 bucuk aylık ve ben o giden 5 kg geri aldım emzirdigim icin devamlı yedim dogumdan sonra süt yapacak seyleri hani myle ekstra tatlı flaan yemedim de sadece sğt yapacak swyleri yedşm ama mide genislemis bi kere veremşyorum kilo 10 12 kg fazlam var malesef
kenankaan Ilaydae biraz vakit tanı, ben de 2-3 hafta eski ödemimle gezmiştim, karnım sanki doğurmamışım gibi duruyordu, o zamanla gidiyor. Eve geldim 8-10 kilo vermişim diyenlere inanmıyorum. Abartıyorlar
Ilaydae Ardahsyn Bende hastaneden gelir gelmez 8-10 kilo eksik görürüm diye bekliyordum hayal kırıklığı oldu 😅
Oylesine_biri Ilaydae hayır tabi ki tamamen gitmesi 1 ayı buldu bende anca rahim hop diye küçülmez ki yavaş yavaş üzmeyin kendiniz yavaş yavaş geçecek