zynpsk Herkese merhaba güzel anneler bebeğinize bu şurubu hiç kullandınız mi? 3/10 yaş yazıyor ama bebeğim 23 aylık kendim covid olduğum içim doktor bebeğime bunu önerdi bilgisi olan var mi
Fenty zynpsk Kids değil sadece sambucol kullanıyorum oğluma şurup olanı takviye için. Çok faydalı bana göre ağız içi yarısı olduğu zaman almaya başladım haftada bir kaç gün veriyorum. Sizde verebilirsiniz.
zynpsk Fenty kids olanı şurup oalral bağışıklık güçlendirsin diye verdi ama üzerinden 3/10 yaş Şirince’n şaşırdım
rbndmrcn zynpsk merhaba ben de aldım o şuruptan ama 2 yaş üstü olanları da var ondan aldım daha kullanmaya başlamadım bagısıklıgı güçlensin diye kullanacağım doktorunuz kaç gün kullanmanızı önerdi?
rbndmrcn zynpsk ben yurtdısındayım ama Türkiye’de de 2 yaş için olanları var diye gördüm internette size özelden foto atmaya çalışayım
inci__tanesi Bu şurubu kullanmadık hiç doktorumuz bize imuneks ş şurup verdi bağışıklığı güçlensin diye faydasını da gördük
sofiaemily I always use sambucol for kids because Sambucol Kids Liquid is a sweet and also kid-friendly product. It contains natural Black Elderberries and Vitamin C to support the immune system for our kids.