Tuuuba2222 Bebeğimde süt alerjisinden şüpheleniyoruz. 4-5 gündür hiç bir şekilde süt ürünü tüketmiyorum ama bugün yine kakasında kan gördüm. 4-5 gün önce yediğimin etkisi mi acaba hala, aklım almıyor 😒
Bulutirem Tuuuba2222 etkisi olabilir canm.paketli gıdalarda dikkat et bizde de var hazır bişey maalsef 😔
Tuuuba2222 Bulutirem Öyle mi? Bunu bilmiyordum . Doktorum sadece dışardan et yeme evde kendin yap ye demişti . Dana veya kuzu diye belirtmeyince açıkçası dana eti yiyordum 🙄
Bal__oglum Tuuuba2222 mukuslu ve hafif yeşil oluyor.bende sute,hazir gıdaya,yumurtaya olduğunu düşünüyorum dr. Söyledim ancak diyet önermedi sadece hasir gıdayı yasakladi
Bal__oglum Tuuuba2222 çikolata filan yiyorsaniz oda yapıyor.ben kurabiyede bezelye kadar çikolatada bile huzursuzlasti bebegim
Tuuuba2222 Bal__oglum bizimki bir haftalık diyet başlattı deniyoruz şuan bakalım birkaç güne sonuçlanck 🙄
Tuuuba2222 Bal__oglum yok yok doğumdan bu yana hiç yemedim çikolata 😒 gaz da yapıyormuş çünkü o yüzden tüketmiyordum
RuzgarMommys Tüm paketli gida Süt Ürünleri deyince sadece süt peynir değil Yoğurt tereyağ margarin yumurtali makarna İçinde süt proteini olan tüm gıdalar Ve dana eti özellikle dikkat edin Abur cubur cikolata tatli tüketmeyin :/
Tuuuba2222 RuzgarMommys Bahsettiklerinizden sadece dana etini tüketiyordum 😞 demekki o tetikledi tekrardan ..
RuzgarMommys Tuuuba2222 Evet canım Dana eti de etkiliyor malesef Kuzu eti dokunmuyordu sadece Bide tahin yeme dikkat et susam da alerjiktir