umay2111 Adamin biri cikti konustu 1dakikada 6lira yukseldi 666 da seytanin rakami subliminal mesajıda verdi😅
crazymommy umay2111 1 ay önce birikim altınımız vardı keşke satmasaydık düşer diye sattık şansımızdan yükseldi hatta fırladı 😒🤔
umay2111 crazymommy tuh ya keşke satmasaymışsınız benimde bankada gram altinim var esimin maasi yatinca almistim tl olarak kalacagina altin alim dedim 55 tl fark koydu mecbur bozdurucam ama kizimin rota aşısı var bu ay
crazymommy umay2111 Ne bilek canım ya kör şansımızdan dolayı hiçbir şey yüzümüze gülmüyor 😒🤔 bizde araba alacaz diye sattık ama şimdi satsak daha fazla tutar tutacaktı🤔😒
[silindi] umay2111 Bende takip ediyorum her gün internttn tvdn faln 2.3 tsne ceyregm var tam zirve yaptgi sn bozucam sonra dusmesini bekliycm dusuncede o paryla cumhuruyet altini alicm onun getirisi dha cok
umay2111 crazymommy ahh ya suan araba almak cok zor valla almis basini gidiyir biz geçen yil 115e aldik altinlarimi bozdurmustum suan arabaya 180 veriyorlar altindan daha cok değerleniyor araba
B612 [silindi] beğendim ya alıcam🥰bir işe yarasın kenarda duruyor altınlar. Bir daha mı gelicem dünyaya
Eminerd umay2111 yatırım yapmıştık 460 liraya almıştık iyiki almışız diyoruz ama üzülüyorum da ne olacak bu halimiz herşey ateş pahası oldu 🤐 bulaşık mak için tablet alırken bile tanesi ne kadara geliyor diye iki saat hesap ediyoruz alırken
umay2111 Eminerd bende oyle ya kenarda kosede 3-5 gram birsey var değerleniyor ama diger yandanda herseye zam geliyor
esracanlier umay2111 biz altına bilmeden yatırım yapmıştık 😂 çıktıkça seviniyorum katlıyor diye. Tabi her şey katlıyor o taraftan bakmak istemiyorum canım sıkılır 🤢🤢🤢
Eminerd umay2111 zam üzgüne zam gelirken altınların değerlenmesi çok da bişey değiştirmiyor ama zarar da etmiyoruz çok şükür 🙏🏻