kbr-frk-ysf Kızlarrr 9 aylık bir bebeğim var ve bugün hamile olduğu öğrendim çok karışık duygular içindeyim. Bi tarafım çok mutlu bi tarafım oğlum için üzülüyor. Benim gibi olan anneler sohbete beklerim
Matmazellll kbr-frk-ysf Hayırlı olsun Kızım 6 aylıkken hamile kaldım sezaryen doğum yapmıştım üstelik şuan birlikte büyüyorlar zorluğu elbette var ama dünyalara bedel bir gülüşleri ❤️
Tibektas kbr-frk-ysf hayırlı olsun canım Rabbım sağlık la kucağına almayı nasip etsin , zor ama güzel bir yol seni bekliyor eminimki
Deleted0979 kbr-frk-ysf bende kızım 9 aylıkken hamile kalmıştım çok şu an kızım 2 yaşında oğlum 4ay 11 günlük 🥰
Adamelis12 kbr-frk-ysf 6 aylıkken hamile kaldım 2. Kızıma 2 korunma yöntemiyle hemde 🙄☺️ Biri 21 diğeri 6 aylık oldu bile ☺️ İkisi beraber oyun oynuyor güldüklerinde dünyalar senin oluyor 😍 zorlukları evet var ama düzen oturtunca kendiliğinden oluyor hepsi ☺️
kbr-frk-ysf Matmazellll Allah kolaylık versin canım. Bakalım daha bugün öğrendim ne kadarlık bilmiyorum da 🙂
Duruezgi44 Duruezgi44 Adamelis12 benım kızımda 7.5 aylık bende arka arkaya büyütmek isterim hatta 2. Cocugu bile düsünüyorum ama korkuyorum kızım biraz hareketli ayaklanınca yapabilir miyim diyorum bi sorum daha emzirme konusunda nasıl yaptınız
Duruezgi44 Matmazellll peki emziriyormuydunuz hamilelikte emzirmek yasak diye duydum tadı degisiyormus
Adamelis12 Duruezgi44 büyük kızımda aşırı hareketli 🙄 hatta ikisi de hareketli diyebilirim 🙄🙄 büyük kızım 10 aylık olana kadar emzirdim sonra sütüm kendi kesildi doktorunuza danışmadan emzirmeyi kesmeyin hamilelik durumunda çoğu doktor sağlık sorunu yoksa emzirmeyi kestirmez 🙏
Adamelis12 Duruezgi44 sağlıkçıyım kendim de sütün tadı değişmez içeriği değişip hamileliğe göre süt üretimi olduğundan emen bebeğe farklı gelebilir en açıklayıcı bu şekilde anlatabilirim 🙏
Tuba kbr-frk-ysf sağlıkla kucağınıza alın inşallah❤️ Oğlunuza oyun arkadaşı geliyor o açıdan bakın ve sevinin 🥰
Deleted0979 kbr-frk-ysf çok şükür doğundan beri tek bakıyorum zor değil gerçekten birde oğlum kolikti alismitim artık Şu an maşallah alıştım zor olmuyor
Duruezgi44 kbr-frk-ysf benim kızımda 7.5 aylık ben kendi istegimle hamile kalmak istiyorum arka arkaya büyüsünler diye sezaryen dogum yaptım bi ondan korkum var birde kızım cok hareketli ayaklanınca yapabilir miyim diyorum