Tugce Zaman zaman nasıl su vermezsin, senin hiç mi büyüğün yoktu da söylemedi, eyvah çocuğun içini yakmışsın gibi taş devrinden kalma yorumlar görüp asla inandıramadığımız için bu postu açma gereği duydum. Faydalı olması dileği ile… https://imgyukle.com/i/k1yL1q
Deletedmom27337 Tugce burda annenin biride bebeğine su vermediği için böbreklerinde hasar oldugunu ve ameliyta alıncağını söyledi. Belki hatırlarsınız. Su verme mevzusu karışık bir durum.
Tugceonrdml_ Tugce herşeyim fazlası oldugu gibi su cok verilmesi de zararlı böbrekleri fazla suyu süzemezsw su zehirlenmesi yaşayabilir o yüzden herşeyi kararında vermek gerekir
Hafsaninannesii Tugce 5aylik oldu sonra tatlı kasığında su verdim az 3 defa günde emzirdigim için suyu benden alıyordu zaten
Oyku_nisa Tugce anne sutunde su var zaten ihtiyacini karşılıyor sütten ama mama veriliyorsa doğduğu andan itibaren ozaman bikac damla su verilmesi gerekiyor mamayı tattım gerçekten çok susatiyor ben verdim zamanında ama 5 aylığa kadar ara ara damla şeklinde vermiştim şuan istediği kadar içiyor tabi sadece emiyorsa bencede verilmemesi lazım
Tugce Deletedmom27337 kaç aylık? O anne bebeğine katı gıda vermiş veya bebeği yetersiz beslenmiş. Başka bir opsiyonu yok
IceLady Bazı seyler abartılıyor diye düşünüyorum. Büyük oglumada dogdugundan bu yana verdim sıkıntı olmadı bu sayede suyu cok sever.sımdı dıgerınede verıyorum Bardak dolusu verilmiyor zaten 1,2 damla. Bana kalırsa su’dan cok en zararlı sey Mama.
Deletedmom27337 IceLady bizde mama ve meme gittik. Mama yediği için su vermeye başladım 3 günlükken. Ama doktor ver demeseydi de bende vermeyi düşünüyordum.
Guzelkizimbenim Tugce eeee ne alaka kadın burda suyu fazla koymuş yani bebek haddinden fazla su içmiş su verenler bu kadın gibi vermiyorlar 2 çay kaşığı flan neyi abartıyorsunuz sapla samani karıştırmayın o ayrı bu ayri
biradamavisi Tugce ben hiç su vermedim ama pişmanım açıkçası. Mama meme gidiyorduk şimdi sütüm kesildi mama veriyorum sadece su vermeye başladım severek içiyor. Bence ihtiyacı varmış. Mama cidden susatıyor