Zeynebinannesi Merhaba arkadaslar.. bebegim 10 aylik. Ise baslicam. Bu aralar distenmidir bilmiyorum ek gida reddediyor. Zaten yeterince de yemiyordu ( emdigi icin bana guveniyordu sanirim) sorum ;siz olsaniz BUGUNE KADAR EMEN BEBEGE IŞE BASLAMA DURUMUNDA EK GIDA MI DEVAM SÜTÜ MÜ VERİRDİNİZ?? Şu AŞAMADA NASIL YOL İZLERDİNİZ..? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum 💐🦋
[silindi] Zeynebinannesi devam sütüyle devam eder ekmgıda teklif etmeye devam ederdim sanırım ama bir geçiş süreci olduğu için onada vakit vermende fayda var Allah yardımcın olsun
Ecocan Zeynebinannesi bende calisiyorum bnm kizimda 10 aylik olcak 7 sinde insaallah benimde sagcak kadar sütüm yok devam sütünüde icmiyor ek gida veriyoruz bizde ama bazi seylerin icine devam sutünü toz halinde ekliyoruz yogurduna bazi corbalara meyve purelerine falan bu sekilde ilerliyoruz benimde hic icime sinmiyo ben yokken devam sütu icmemesi uzuyo beni
Ecocan Zeynebinannesi bende calisiyorum bnm kizimda 10 aylik olcak 7 sinde insaallah benimde sagcak kadar sütüm yok devam sütünüde icmiyor ek gida veriyoruz bizde ama bazi seylerin icine devam sutünü toz halinde ekliyoruz yogurduna bazi corbalara meyve purelerine falan bu sekilde ilerliyoruz benimde hic icime sinmiyo ben yokken devam sütu icmemesi uzuyo beni
Ebruasel Zeynebinannesi konuyla pek ilgili degil ama raporu nasıl aldiniz benim bebegim 3 aylik ise basladım ben 😔
Zeynebinannesi [silindi] devam sütü mama aynı sey mi. Önerebileceğiniz marka var mı.. Ek gıda blw ile yiyor. Doymuyor sanırım. Allah yardımcımız olsun 😔
[silindi] Zeynebinannesi evet canım benim kızımda sadece mama ile besleniyor şu an 6 aylık 10.ayında işe başlayacağım hipp combiotic öneririm ama ben 1 yaşından sonra inek sütü vereceğim
Zeynebinannesi Soylemeyi unutmusum, bizim yemeklere saldırıyor, salcalı tuzlu.. gecen sütlaç vardı sekerli versem yıyecek.. ARKADASLAR DEVAM SÜTÜ MÜ SALÇALI TUZLU YEMEKLER Mİ 🤷♀️🙁
Baynimir Zeynebinannesi bende bu konudan muzdaripim. Anneanne babaanne yedirdi birkaç kez kendi yediklerine. Şimdi benim yaptıklarımı istemiyor :(
Kelebeginannesi Zeynebinannesi ek gıda verseniz bile salça tuz olmadan ona özel pişirmeniz lazım. BLW ile gidiyormuşsunuz zaten BLW de amaç bu. Günde 3 öğüne çıkabilirsiniz 1 ana 2 ara öğün olarak bu da sizin işte olduğunuz saatler kapsar. İş yerinde sütünüzü 2 kez sağmanız gerekir emzirmeye devam etmek istiyorsanız. Sağdığınız sütleri de ertesi gün aralarda çocuğa bakan kişi siz gelene kadar verebilir. 10. Ay ekgıda reddi yaşanan bir dönem normal geçecek. Eğer hala reddederse devam sütü ile telafi edin ek gıda miktarını aşmayın. BLW de çocuğunuz doyduğu kadar yiyor doymadığını neden düşündünüz anlamadım ? Blw türkiye facebook sayfasına üye değilseniz üye olmanızı tavsiye ederim.
Zeynebinannesi Baynimir off benımde oyle yapacaklar biliyorum.. laf desen suclu oluyon, biz boyle bakıyoruz dıyorlar 💆♀️
Kelebeginannesi Zeynebinannesi ben yiyeceği yemekleri hazırlayıp bırakıyorum anneme bilemediği için bizde BLW yapıyoruz
Zeynebinannesi Kelebeginannesi ek gıda blw denemesınden sonra uzun emiyor . Kendı istiyor. Kasık maması-devam sütü aynı seyler mi bilmiyorum 🤷♀️
Kelebeginannesi Zeynebinannesi kaşık maması devam sütü farklı şeyler. Devam sütü bu bildiğimiz süt gibi olanlar onları kullanabilirsiniz. Kaşık mamasını tavsiye etmem içinde çok fazla katkı var ve neticede püre BLW ile ilerliyorsanız kaşık maması kullanmayın tüm emekleriniz çöp olur. 10-12 ay arası iştahsızlık normal BLW Türkiye sayfasını takip ederseniz orada benzer durumu yaşayan bir çok kişi var ve geçici bir süreç. Ayrıca bu sorunuzu BLW türkiye sayfasına yazarsanız direkt kurucuları cevap veriyor. Onlar daha bilgili bende oraya soruyorum.
Kelebeginannesi Zeynebinannesi süt sindirimi zor keçi sütü bile olsa. BLW Türkiye sayfasından ayına uygun tariflere bakın. Ve gerçekten facebook sayfasında cevabınızı arayın.
Kelebeginannesi Zeynebinannesi forumda ek gıda konusunda çok fazla Bilgi kirliliği var. Sayfaya üye olduğunuz zaman demek istediğimi anlayacaksınız 😉