selam.. 23 yasinda 5 aylik bebek sahibiyim. suan 160 boy ve 78-80 arası gidip gelen kilodayim. ve hicbi giydigimi uzerime yakistirmiyorum. özgüvenim 0. etek giyinsem bi nebze yakisiyor evet ama pantolon giyinemiyorum. büyük bi hevesle magazaya girip pantolon deniyorum ama sonu hüsran. yakistirmiyorum alamadan cikiyorum. evlenmeden once kilom 65 di. 30 kilo alarak doguma girdim 15i gitti 15i yer etti gitmiyor. 65 kiloyken uzerimde buyuk bi baski varmis yeni anliyorum. hep kilolu oldugum soylenirdi. bende kendimi hep çirkin kilolu hissederdim. alt bedenim 40 dı şuan 44. üstüm zayiftir ama ben altımı dar üstümü bol tercih ederim hep. elbise gibi tsirtler giyinirim hep. bu arada tesetturluyum. suan kendimden hicc ama hic memnun degilim ama gecmis zamana baktigimda resimlerime vs. abartildigi kadae kilom yokmus hatta gayet iyiymişim. kilo vermek istiyorum ama kendimi durduramiyorum. istahim acayip acık tek kalinca can sıkıntısından abur cubur aranıyorum. toplulukta cayin yaninda affetmiyorum. eski kiloma geri dönmek istiyorum. cevremde beni kilomla vuran cok insan var galiba onun sonucunda boyle hissediyorum. buda bi dert postu olsun. yanliz miyim???