Ebruxx Alimran bizde bi sıkıntı olmadı canm hemen aşıdan sonra emzirdim eve geldiğimde calpol verdm ☺️
Esrelf Alimran canım 1. Ay aşısı ateş yapmıyor. Ek birşey yapmana gerek yok bebek rahat oluyor. Ateş yapan 2. Ay aşıları.
Sanemkrdmn Ebruxx 1. Ay aşısı ateş yapmaz ki neden calpol verdiniz acaba? Biz hiçbirşey vermemiştik bebeğimde huzursuz değildi
Alimran Milasmom hadi yaa bizimde çok ağlamıştı topuk kanında ama bunu vuracak geçecek inşallah çok ağlamaz 😢
Kutay09 Alimranmerhaba,galiba gündüz uyku süresi biraz fazla. Instagram’da zaman kiymetlimisss sayfasını takip ederseniz faydası olacağını düşünüyorum
Aesma Alimran bizde aşıdan sonra bir çay kaşığı calpol verdik bir sıkıntı olmadı yani sağlık ocağında verin dediler ama gerek yokmuş galiba bir aylık aşı ateş yapmazmış 😑
Alpgdd Ben bi şey vermedim bi sıkıntı da olmadı. Aşı vurulur vurulmaz emzirmeye hazır edin kendinizi. Ben 5 dk emzirdim sustu
Betlll Alimran hiç bi sıkıntı olmadı cnm ek bişey yapmana gerek yok yani 2ay aşısı ateş yapar diyorlar bizde dha olmadık ama sen yinede neolır ne olmaz ateş düşürücü yazdık doktoruna