Aysecan-987 Bebeklerinizin yemeklerine corbalarina ne zamana kadar ilikli kemik suyu koydunuz? Bizimle beraber yemeye başladığı zaman koyamam ben yiyemem sanırım. Sonsuza kadar da ayrı yemek yapamam sonuç olarak.
IceLady Aysecan-987 genelde hep ilik kullandıgım ıcın sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Gelişimleri için önemli 😌 Öbür türlüde ben yemegi sevemiyorum tad tuz olmuyor 😁 aksi olsaydı mecbur ayrı yapacaktim ne yapım
Babyalina Aysecan-987 Bende size sorayım ne zaman koymaya başladınız? Ben başlamadım merak ediyorum bir zamanı varmıdır
Birkucuksayrameselesi Aysecan-987 kizim 17 aylik gunduz yemesi icin yaptigim yemegn jcine koyarm sadece onun haricinde bizim yemegimzi yer. Hatta bizde atariz buz kalibindan 2 tane fazlasi koku yapiyor :)
Deletedmom7283 Deletedmom4440 ya konuyla alakasız ama kocası eve gelmeyen bir kadın vardı onun hırsını size saydırarak geçiriyordu..o post ne oldu yoksa ben uykumun arasında rüya mı gördüm 😂😂🙈
Aysecan-987 Babyalina ben de tek tek tadimlar bitip çorba yemek Yani püre vermeye başladığım zaman koydum 7 aylıkken diyebilirim aşağı yukarı
Deletedmom4440 Aysecan-987 ben hiç ayrı yemek yapmadım hep yediklerimden verdim zaten çok baharat yada çok salça kullanan birisi değilim 🙂
Aysecan-987 Birkucuksayrameselesi aynen çok kokuyor ben bi de kuzu kemiğinden yapıyorum kemik suyunu çok kokuyor ben de iki yaşından sonra bizimle yiyeceği için o zamana kadar atarım sonrası hastayken kemik sulu tarhana yaparım diye düşünüyorum bakalım