Emeel Kızlar bebeğim 3 aylık 2 saatte bir emmek istiyor normal bi durummu ? Bazen bir bucuk saate kadar iniyor, zar zor uzattım 2 saate. Böyle olduğu için geri kusuyor. Ne zaman düzene girer ? 3 4 saate çıkıcak yardım edin lütfen 😒
Yusufmirza Emeel benim bebeğim yarım saat 1 saatte bir emmek istiyor sürekli aç karnı. Ben bu yüzden devam sütüne başladım
Yusufmirza Emeel evet oldu tabi. Ne yapsam doymuyor Du oğlum sürekli meme ağzında olsun istiyordu şimdi mamasını yediriyorum 3 saat felan uyuyor. Ben de kalkıp işlerimi yapıyorum. Gece de uyumadan yediriyorum 4 5 saat uyuyor. En azından artık bende uyuyabiliyorum
Yusufmirza Merry25 kaç günlük bebeğiniz? Ben alıştırdım yani. Çünkü doymadığı için sürekli ağlıyordu. Her gün uğraş uğraş alıştırdım. Sizde pes etmeyin
emsare Emeel bu kısır döngü. Gazı olduğu için emip sakinleşmek istiyor emdikçe de gaz oluyor. Gazı geçtiği zaman düzene girecek diye düşünüyorum ben de
bidibidibidi Emeel gazı tam çıkmıyorsa da sürekli emmek ister. Ağrısını geçirmek için emmek ister ama daha da artar. Gazını mutlaka iyice çıkarın. Ama 3 aylık bebeğin 2 saatte bir emmesi çok normal