1tuhafokur Kızlar kızım dört aylık grip oluyor galiba burnu tıkalı serumla açtım banyo yaptrdm bir açıldı ama yine uyuyamıyor mamasını içemiyor balgamı da var gibi ne yapabilirim evde yarın doktora götüreceğim ama rahatlaması için bişey yapabilir miyim
Aybuke01 1tuhafokur bebek ve çocuklarda salgın var. Takip edin ve mutlaka bir hekim görsün. Benim kızım da 15 aylık geçen haftadan beri hastayız ve bir günde kötüleşti hastanede yattık serumlar havalar kullandık şükür daha iyi ama ihmal etmeyin bronşiolit rsv virüs salgını varmış . En kısa zamanda toparlarsınız inşallah geçmiş olsun 🌸
Aybuke01 1tuhafokur sık sık burnunu temizleyin ki sümükler akciğerlerine inmesin bizim doktorumuz günde 8-10 kere burun temizliği yapın dedi
1tuhafokur Leylazra bir kere daha tıkanmıştı böyle doktorumuz sabah akşam her iki buruna on Cc demişti öyle yapıyorum şmdi çok tıkanınca arada beş cc yapıcam
Leylazra 1tuhafokur YouTube da Osman gönülal doktor var.Ben o biçim uygulamıştım çok iyi gelmişti.Bir tüpü komple boşaltıyordum.Ve biraz sık yapıyordum.Hiç bir zararı yok için rahat olsun.Komple boşalt burnuna daha sonra çektir.Şehşr değişikliği yapmıştık o zaman çok kötü olmuştu ve nefes alamıyordu resmen.Bizde öyle yaptık çok fayda verdi.Birde odayı nemli tutmakta çalış.Klim kalorifer kurutuyor iyice.
1tuhafokur Leylazra teşekkr ederm bakıyorum hemen. Yok yapıyorum zaten rahatlatıyor çocuğu doktorumuz da demişti bir zararı olmaz diye