omerinannesi merhaba arkadaslar. 18 eyluldr dogum yaptim. gogsumun ucu fazla olmadigindan oglum emmedi silikonla emdi. simdi cok sukur silikonsuz emziriyorum. yaptigim tek sey silikonla bi dk emzdikten sonra silikonu cikarip hemen agzina meme ucumu veriyorum. burda bi kac kere silikonu birakmak isteyen annelere rastladim. paylasmak istedim.
Aesma omerinannesi bende çok denedim o şekil ama olmuyor tutamıyor :( bir aylık olduk hala silikonla veriyorum onuda zor tutuyor genelde sağıp biberonla veriyorum sütümün:(
Sibelece omerinannesi bende öyle yapıyorum ama olmuyo ne yaptıysam. Bende 11 eylül de dogum yaptim gogusumun ucu hiç yok silikon emdi. Suan 3.5 aylık hala silikonla bırakmak istiyorum ama olmuyo kabul etmiyor bana yardım eder misiniz
omerinannesi Aesma yTarak emzirmeyi dene bide. onu yazmayi unutmusum. yatarak emzirince tuttu gogsumu
gulertknn1 Sibelece bnde silikonla emzirdim göğüs ucu yok diye o kadar lanet ki üstüne dökülüyor hijyenik olmuyor bla blaaa. Benimkisi 3 ay emdi sonra meme reddi yaşadık komple bıraktı😕 inşallah siz çözüm bulursunuz
Melek24 Sibelece bende 9 eyluldedogum yaptim gogus ucum yoktu silikon kullaniyoruz benim ucum cikti emiyor ama 1dakika sonra varkina varip silikonu istiyor silikonu veeyince emmiyor malesef zaten surekli red yasiyoruz artik napim emsinde boyle emsin diyorum
Melek24 Sibelece hep zipliyoruz ziplayark emiyor ilk 1 ay mama yedi zaten sut gelmedi felan derken iste cok zormus
Burcuky Bebeğim şuan 5 aylık. İlk 2 ay ben de silikon uçla emzirdim ama ara ara direk göğüsten emzirmeyi denedim sürekli. O yüzden ucu bırakınca memeyi aldı yabancı olmadığı için. Tavsiyem sürekli uçsuz deneyin
Sibelece Burcuky bende ilk silikonu veriyorum sonra kendi göğsümü bir ara alıyor sonra silikonu istiyor