Hlyvk Arkadaslar yenidogan bebegi sallayaraknuyitmak dogrumu sallamayin diyolar bu zamana kadsr oyle uyuttum bi sknti okurmu sizce
12338 Hlyvk valla salladım hep şimdi kendi kendine yatıyor cnm o senin elinde yavaş yavaş salla bira zbuyunce kendisi belirlior
Lulemom Hlyvk bence hiç alıştırma. Zaten yenidoğan bebek koyduğun yerde uyur. Uyutmana gerek yok ki. İlerde çok zorlanırsın. Bebeğim 3 aylık oldu. Kara kara düşünüyorum sallamayı nasıl bıraktırcam diye
Fatmaguloran Lulemom Hlyvk benim bebeğim memede uyuyor sallamak yattığı yerde uyumuyor bebeğe göre değişir canım
Hlyvk Fatmaguloran aynii durundayiz sallamadan yada direk koydugumda iyumuyor direniyor uykuya cok nadir kendi kendine uyumasi bana sallama beyin hasaribolur dediler ondan korktum acaba skntinolurmu diye
Fatmaguloran Hlyvk evet aşırı sallamak değil de anne karnında gibi hafif sallamanın bebek için iyi olduğu söyleniyor ama bizimki henüz onu da istemiyor 😊kucağımda uyuya kalıyor ben de uyuyorum bazen öyle yorgunluktan 😅
Hlyvk Fatmaguloran keake biziim de oyle olsa emziriyorum memede uyuyo memeden ayirinca hemenuyani ac gibi agliyo tekrar emziriyorum bu sefer daha cok gazi oliyo daha cok agliyo