Mira0104 Paralarınız yüklendimi hanımlar o kadar uğraştık takibe takipler yaptık ama bana yüklenmedi hediye para ödülü. Sizlere geldimi yada zamanımı var hala beklemelimiyiz 🙄
Annis-ogul Mira0104 29 unda cnm.ama bazı kişiler takipten cikmis hep allahtan garanti olsun diye 35 kayıt a kadar yapmıştım ama duan 30 kişi kaldı ins daha da çıkmazlar. Ayıp gerçekten.bn hesaba yatana kadar dokunuyorum eklediklerime .
serebro Mira0104 bu tam olarak ne ya? Bilmediğim için soruyorum ne zamanlar yapıyorsunuz her ay oluyor mu? Çok alışveriş yapmam ama bez alıyorum genelde ınternetten işimi görür mü hiç yapmadım bilgim yok
Mira0104 Annis-ogul aaa ben kontrol etmedim 45 kişiydi en son ☺️ Umarım çıkmazlar teşekkkür ederim yazdığınız içim
Mira0104 Merveee_94 canım indirim zamanları belli bir zaman içinde trendyolun bildirim kısmından açıp bakabilirsin mesela yarın trendyol bildirim kısmını açıp oku sonra koleksiyonunu oluştur ve paylaş. Bu platfomda çok güzel oluyor baya takipçi oluyor ve trendyol hediye para cüzdanına yükleniyor ☺️ Umarım yapabilirsiniz
Mira0104 serebro trendyolda koleksiyon oluşturuyorsun, yada mağaza takibi ile bağlantını paylaşıyorsun trendyol 25 tl gibi bir hediye veriyo. Yani tek bir görevden 25 tl 4 görevin dördünü yaparsan 100 tl hediye geliyo trendyol oara cüzdanınıza 🤗
Mira0104 serebro 23 26 kasım indirimlerinde yine paylaş kazan var isterseniz katılın hem bu defa hediyeler daha yüksek.
Mira0104 annesininaslanii yaa iyi bari ama benimkiler çıkmamış bende kimseyi çıkmıyorum takipten para yüklenene kadar 🤗
Zeynepela1406 Benimde koleksiyon kaydeden 23e düşmüş ama bana mesaji geldi 25 tl yatcak 29jnda diye bide bu gece yine başlıyor demi
Mira0104 Zeynepela1406 bana gelmedi mesaj normal tele sms olarak mı geldi. Yoksa bildirim olarak mı ?
annesininaslanii Annis-ogul öyle bir şey olsa tekrar şimdi paylaşır kaydettiririz❤️ öyle bir şey yok yani
Mira0104 Zeynepela1406 bence başlar ama yinede yarın gün içinde daha iyi geçen seferde öyle yaptı çoğu kişi