Elmel DemirAlaz bursa yuksek ihtisas hastanesinde çektirdik ücretsizdi sonra birde hayat hastanesinde çektirdik orda 130 tl
mustafayamaninannesi DemirAlaz çekirge dorukta çektirdik doruk bebeği olmasına rağmen 300 TL civarı ödemiştik yanlış hatırlamıyorsam
laliko35 mustafayamaninannesi ooo ne kadar çok ücret almışlar ya bende hayat hastanesinde doğum yaptım kalça ultrasonu için 20 lira verdik
elifinannesiiiiiiiii DemirAlaz suryapının orda tomokayda yaptırdık 500₺ ödedik kalçasında sorun olduğu için gittk çok güzel ilgilendiler tavsiye ediyorum 1 saate yakın incelediler
laliko35 mustafayamaninannesi anladım mesela doruk ta var mı bilmiyorum ama 2 dr muayene olucaksa bebeğimiz 2.dr %50 indirimli oluyor
mustafayamaninannesi CeylininAnnesii benim iş yerim yapmış bana bebeğimi onun üstünden yaptırdım 400 küsür bi ücret çıkarmışlardı zaten hastane ücretleri 200 civarıydı ortalama bizde yaptırdık canım 8 kere ayakt tedavi ücretsiz 15 TL ödüyoruz ek olarak muayene olurken yatarak tedavi sınırsızmış
mustafayamaninannesi CeylininAnnesii hayır canım Temmuz ayında yaptırdım ben martta yapmışlar benim sigortamı o tarihe kadar geçerli olacak şirketim yenilerse tekrar senelik oğluma bende para ödeyeceğim ama be kadar derler bilmiyorum
dorukannem-18 DemirAlaz Bursa Şehir Hastanesinde yaptırdım ücretsiz çok da güzel ilgilendiler tavsiye ederim
mustafayamaninannesi laliko35 bizim çekirge dorukta özelmiş dr umuz yan binada sonra kalça ultrasonuna yollamıştı doruk bebeği diye indirimli alıyoruz demişlerdi