Aselduru88 Anneler kızım 15 aylık ve ben çok yemek teklif ediyorum yemek yeserde süt veriyorum uyriken bunun önüne geçmek lazım şimdi şuan bi tabak arba şehriye çorbası iciriyorum bidaha kaç saat sonra yemek yedirmelym
Mom44454 Aselduru88 ben kahbaltı öğlen çorba ikimdi kefirmızceviz akşam yemek veriyorum 15 ayfsn beri
Bualemdeyeniyim Aselduru88 iştahı varsa yesin bosver. Kac kilo ki. Benim oglan da 15 aylık hiç yemez doğru düzgün
Yazannesi1 Aselduru88 çok merak ettik sizi nasılsınız şu an postunuzu okumuştum ama yorumlara cevap vermediniz iyimisiniz 🙏🏻
Mom4565 Aselduru88 Neden çok teklif ediyorsunuz yemek saatlerinde verin yeterli çok yemek yeyince çok sağlıklı olmuyor ki yapacağınız çok basit yemek saatlerini ayarlayın düzenli yedirin yeterli
Bilinmezlik Aselduru88 günde üç öğün veriyorum öğünler arası meyve ya da bebe bisküvisi bir öğlen bir akşam yatıyor süt veriyorum yatırırken 18 aylık 12. Kilo
serebro Aselduru88 kimi bebek çok istahlidir yer ama zorlamamak lazım istemiyorsa sürekli yemek teklif etmek olumsuz etkiler diye düşünüyorum. 19 aylik oğlum ne zaman üstüme çok düşse hemen meyve soyayım mi sana çorba vereyim mi vs derim istemem yada isterim diye belli eder oylelikle veririm
Feyzosunannesi Aselduru88 keşke benimkide yese bende yedirmem çorbalar yemekler ama yemez asla, bence günlük 3 ana öğün 2 ara öğün yeterlidir
Birkizbirerkekannesiyim Bende oyle zirtp pirt yemek yedrme pesindeyim 17aylik ve 10kilo 400grm,istahliydi eskiden hastalndi istahi kesildi bende biraz once bir kase tel sehriye corbasi verdim icine ekmekde dogradim
Tugce Birkizbirerkekannesiyim ekmeğin hiçbir besin değeri yok onun yerine çorbaları daha yoğun yapabilirsiniz. İrmikli muhallebi yapabilirsiniz
tkolcak Aselduru88 bebeğiniz kaç aylık ve kaç kilo acaba 😊 ya benimkide yesede bende obez yapsam 😅 hep merak etmişimdir bu kilolu bebeklere anaları ne yediriyor böyle diye. Her hazırladığınız şeyi yer mi birde neler yapıyorsunuz beni aydınlatın lütfen 😇
Pembepanterr Aselduru88 sabah öğle ve aksam öğünleri yeterli olacaktır diğer zamanlarda süt isterse verin