Erimural Kızlar 24 günlük bebeğim var damağındaki beyazlıKlar nasıl gider bi arkadasım karbonatlı su yapıp Yemeni ile temizle demişti bildiğiniz farklı bi yöntem var mı karbonatlı su zarar verir mi
niloshkau Erimural pamukçuk diyorlar onlara bizde de ilk aylarda oluyordu. En önemlisi emiyorsa sizin göğsünüzü temiz tutmanız . En çok göğsümüzün temizliği yetersize pamukçuk oluyorlar.
Erimural Annesininselini baya iç kısımlarında var üst arka damaklarına doğru oraları nasıl silerim diye düşünüyorum 😦
Eminos Erimural aynen 1 cay kasigi kaynamis sogutulmus su verebilirsiniz maksat mideyi suyla doldurmak degil agzindaki sut bulasigini almak benim oglumda da oldu oyle yaptim
niloshkau Erimural su vs hiçbir şey vermeyin lütfen. 6 ay dolana dek anne sütü veya mama o kadar. Bebekler sadece onları sindirebiliyor
niloshkau Erimural hele 24 günlük bebeğe asla ama asla su değil hiçbir şey vermeyin mama veya anne sütü haricinde. Emen her bebekte pamukçuk oluyor, biz 3 ay öyle pamukçukla yaşadık ama sonra geçti 😍