mucizelerimhu Merhaba kızlar bebeğim bacak arası mantar ama ne kullandıysam bi daha oldu doktorun versigide işe yaramadı 3 hafta oldu. Acaba tuvaleti mi yapıyor bebeğimde mantar olan varmı nasıl baş ettiniz lütfen yardımcı olur musunuz
Kubraybars mucizelerimhu 2 aydır hala geçmedi geçmiyor geçer gibi oluyo tekrar yine sil baştan. Artık şaşırdım ne yaptıysam geçmedi bende burda bekliyiim
Alparslan_annesi19 mucizelerimhu bizde aynı durum var travazol ve hamezing kullandım ama yok hala var bende surda bekleyim🤦♀️
Kubraybars mucizelerimhu etrafımda kimle konuştuysam egzama mantar pisik aşırı derecede var salgın mi neyse artık ya iyice arttı
mucizelerimhu zeynepbali04 Hamazincle beraber kullandım tam geçti bida başladı. Şimdi tek travazol mu kullaniyim?
mucizelerimhu Kubraybars Bizimki bez değişikliğin den oldu daha önce de olmuştu ama çabuk geçti bu sefer egzema mantara çevirdi belkide dediğin gibi salgın var
zeynepbali04 mucizelerimhu Ewet sadece onu kullan ama günde 1 defa bence uyurken sür fazla altını değiştirme