PelinByrktr Oğlum 3 ay 23 günlük, geçen hafta yan döndü birkaç kez, oyuncağıyla oynarken ama daha sonra tekrar yapmadı. Karambole mi döndü anlamadım😃 geç mi kaldık ya ne zaman döner bu bebe
Deletedmom_13 PelinByrktr benim bebeğimde 3,5 aylıkken döndü 1-2 kez falan. 1-2 kez de kahkahalı güldü bizde eşimle havalara uçtuk ben duygulandım falan ne ara büyüdün sen diye 😂 sonra bıraktı ne dönüyor ne gülüyor Allah Allah noldu bu çocuğa dedim şimdi 4 ay 5 günlük. Bı kaç gündür tekrar dönmeye başladi. Canlari isterlerse yapıyorlar akıllı bıdıklar🥰
Merveee_94 PelinByrktr benim kızım 3 aylıkken dönmüştü ama normalde 4-4.5 aylıkken dönebiliyorlarmış 😊 seninki de çabalamaya başlamış yakında döner bence 🥰
PelinByrktr Deletedmom_13 Valla ben de döndü diye bayram ettim videoya aldım falan 😂 sonra tık yok aynı durum demek ki
PelinByrktr Kaderlmc yonca görgül ü takip ediyorum instagramda pediatrik fizyoterapist. Onun egzersizlerini yaptırıyorum bazen
Hulyaeee PelinByrktr 3 buçuk aylıkken yan dönmeye başladık smdi 4 aylık oldu dun yüzüstü dönmeye çalışıyo başaramayınca sinirlenip agliyoruz😆😁😂