Poyraz270721 Kızlar bebeğimin cildi kuru banyodan sonra pul pul oluyor kızarıklıklar var doktor atopik gibi duruyo demişti ama nemlendirici bile fayda etmiyo ne kullansam ne yapsam bilmiyorum acaba alerjisi mi var bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ???
Annelikteacemi Poyraz270721 Merhabalar benim bebeğimde de aynı sorun vardı. Resmen pul.pul dökülüyor gibiydi cildi. Doktoruna sorduk sadece bol bol nemlendirin dedi. Sabahları uyanınca bolca Bepanthol Baby ve akşamları masaj yaparken bol bebe yağı sürdük. Yaklaşık 10 günde hemen hemen bitme noktasına geldi kuruluk
Toprak_2019 Poyraz270721 nemlendirici fayda etmiyosa atopiktir benim oğlumda atopik dermatid egzama 6.ayindan beri çekiyoruz şuan 25 aylık bazen sönüyor bazen artıyor kortizoblu krem falanda kullandım ama olmuyor
Annelikteacemi Poyraz270721 ilk etapta bizde de hiçbir değişiklik olmadı. 1 haftadan sonra yavaş yavaş fark etmeye başladı . Bu arada az uz değil pehlivan gibi yagliyoruz çocuğu 😂 başka bir şey varsa bilemem elbette. Çok geçmiş olsun
Toprak_2019 Poyraz270721 takip et ama geçmiyor zaten azgınlık çağına kadar sürer dedi bize Dr bazen soner geçti sanarsın sonra Bi anda tekrar patlak verir dedi