Ceren_uysal07 Arkadaslar ben doğumdan sonra 17 ekimde adet oldum ama adetimden 36 gün geçti hala olmadim sizce bu normal mi boyle bu durumu yasayan var mı yardimci olabilir misiniz
Merveee_94 Ceren_uysal07 emzirdiğin süre boyunca adetinde düzensizlik olması çok normal ama içini rahatlatmak istiyorsan test yapabilirsin
Yazannesi1 Ceren_uysal07 adette düzensizlik normal ben 5 buçuk ayda 3 kere oldum 2 ayda 1 oldum yani. Ama mide bulantısı için bişey diyemicem. Bir test yapın içiniz rahatlar ☺️
Ceren_uysal07 Mide bulantılarımda var bebeğim daha 3.5 aylik korkmaya başladım tekrarda hamile olabilirmiyim diye
tkolcak Ceren_uysal07 İnsanin durduk yere niye midesi bulanır ben olsam çoktan test yapmıştım. Hadi hayırlısı 😊
Ceren_uysal07 Hafsaninannesii eşim kendi normal sekilde korunuyo oyle ilac veya koruyucu şeyler kullanmıyoruz hatayla olmus olabilir mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum yinede
Merveee_94 Ceren_uysal07 bende bir gün geciksem korkudan titrer hale geliyorum 😀 sizi o kadar iyi anlıyorum ki ama korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum emziriyorsanız çok normal tabi eğer korunuyorsanız
Ceren_uysal07 Blackcloud ya korunuyoduk ama esim o esnada disari cikiyodu icime hic öyle birsey olmadi ama bi suphe de olustu içimizde
Blackcloud Ceren_uysal07 Canım benim boşalma olmasına gerek yok zevk suyunda da sperm bulunduğu için hamile kalma şansın var yani.☺ Ve geri çekilme bir korunma yöntemi değil zaten.
Ceren_uysal07 Blackcloud ayy valla cok korkmaya basladim valla biz bir sey olmaz diye kendi yollarimizla korunuyoduk test yapicam yoksa bi sefer kesinlikle korunma yontemlerine başvurucam bu korku insani mahvediyor😏😏😏