3MelekAnnesi3 Oglum 3250 dogdu 1.ay 4700 ay 5500 Ay 6200 Doktor süt yetersiz gelmiş artık büyüyor günde 2 defa mama ver dedi ama biberona alışır diye vermek istemiyorum Baska doktora daha sorcam ama mama baslasam mı kızlar vicdanen de yetemedim diye üzüldüm 😔
Kadifemsii 3MelekAnnesi3 kilo alımı gayet iyi doktor niye mama diyor ki anlamıyorum gerçekten . Kızım bi dönem ayda sadece 200 300 gr alıyordu doktor ısrarla beslenme düzenimi değiştirmeye yöneltti beni öylede yaptım düzeldi kilo alımı ki sizinki gayet iyi
Tortilla 3MelekAnnesi3 kılo alımı yetersız degılkı ga ne alaka mama ben anlamafm gayet kılo almıs zaten 4 aya dogru azalıyor oyle cok almıyorlr kı
minikmelegimmmm 3MelekAnnesi3 çok ıyı benımkı de 3.5 aylık 700 gram almıştı doktor gayet ıyı dedı benım bebegım de 6400 cıktı en son daha ne olsun bence bosa mama verme
Yasemin38 3MelekAnnesi3 gayet iyi canım kilosu boş yere canını sıkıp üzme kendini ve sütünüde etkileme. Sağlıklı olsun tek. Sen beslenmene dikkat et bol bol su iç 2.5 3 litre günlük ve sık sık emzir bebeğinide saat gözetmeksizin
3MelekAnnesi3 Kadifemsii az aldıgı için ve bebek artık büyüydügü için mama verelim doysun dedi emzirin e ver dedi emzirince sabah sırınga ile vermeye calıstım hiç içmedi cunku tok biliyorum tok oldugunu da
3MelekAnnesi3 Tortilla bilmiyorum cnm aile saglıgı merkezi öyle dedi ben hastane doktoruna götürcem bide
Kadifemsii 3MelekAnnesi3 bence vermeyin tabi siz bilirsiniz ama doktorunuz sadece kilo alımıma göre bunu dediyse saçmalamış normalde 5. Ayda doğum kilosunu 2 ye katlamaları beklenir
Krtlmy 3MelekAnnesi3 şaka gibi ya 3.ayda 6200 müş her ayda 1 kilo almış nerdeyse neye göre yetersiz gördü doktorun anlamaıdm biz 4. Ayda 6300 doktor gayet iyi diyo mamaya başlayım dediğimde gerek yok bol bol emzir dedi verdirtmedi yani tabi sen bilirsin ama mama vermke için de çok çabalama heleki sütün varsa başka doktor şart
Buseeeay 3MelekAnnesi3 benim kızım da sizin doğum kilonuzla aynı şunda 5 aylık ve 5800gr. 2.5 aydır mama kullanıyoruz almayan bebek almıyor demek ki diyorum sizin aylık kilonuzu gayet güzel bence 👏
3MelekAnnesi3 Buseeeay biliyorum cnm zayıf bebek ne yapsan zayıftır benim büyük oglum 20 aylık 10 kilo
Prensescik 3MelekAnnesi3 gayet iyi 700 grm almış dahane ebe bana 600 gramda alsa yeter demişti boşuna mama başlama bnce bebekler büyüdükçe kilo alımları yavaşlar zaten
Betul2021 Doktor böyle birşeyi nasıl söylüyor anlamıyorum bebek gayet iyi kilo almış bence mis gibi anne sütü varken neden mama veresin canım bence verme alışmasın bebeğin
3MelekAnnesi3 Betul2021 2.bi doktora randevu aldım suan haftaya pazartesi gidip konuscam aile hekimdeki doktor öyle söyledi ona güvenip cocuguma mama vermek istedim emine ver dedi emine sırınga ile denedim cocuk tok istemedi 1 cc bile yutmadı zaten