Merakliduygusall Kızlar benim halılarım çok hav veriyor. Ne yaptıysak geçmedi. Yeni halı almak istiyorum hav vermeyen tozmayan ve tabiki estetik olan halı öneriniz varmı?
1ana1bebe Merakliduygusall bambu halılarim ilk zamanlar çıkardı ama şuan çıkmıyor birşey yaklaşık olarak 3 yıldır kullaniyorum
Deletedmom5284 Merakliduygusall ben kaşmir halı kullanıyorum evimde memnunum, shaggy olmasına rağmen hav vermiyor çok
Byzthan Valla bende alıcam merak ettim atlasın motto halısı var bende bıktım pamuk cıkmasından 100/100 pamuk halı aldım evi pamuk götürecek resmen 🤣🤣
Merakliduygusall Byzthan angora halı kullanıyorum, o kadar cok hav cıkıyor ki bende bebeğimde alerjik astım olacaz
Merakliduygusall Dmrcnn hav halılardan çıkan tüy pamuk parçalarıdır. Memnun olduğunuz halı markası önerisi istiyorum
Deletedmom789 Merakliduygusall yeni halılarda olan şeyden mi bahsediyorsunuz? Onun için ben halılarımı bildiğiniz kıyafet tarağı ile tarıyordum. Sık sık süpürmek gerekiyor tabi. 2-3 kere de yıkamaya gönderdiniz mi tamamdır
Merakliduygusall Deletedmom789 3-4 kez yıkandı dövmeli süpürge ile de sürekli süpüuprum ama hiç azalma olmadı, siz ne kullanıyorsunuz halı önerilerine açığım:(
Deletedmom789 Merakliduygusall ben şuan yeni bir eve taşındığım için annemin verdiği halıları kullanıyorum 20 küsür yıllık oldukları için öyle bir dertleri yok. Ama aklıma şey geldi. Halı örtüsü mü kullansanız acaba halınızın üstüne?
Dmrcnn Merakliduygusall bence halı almayın altı kaydrmaz kilimden bi tık daha kalın halılar var puf puf bnmoğlumum odasına yaptrmıştır sürekli yıkıyorum halı gbi de duruyor zaten aşırı memnunum bnm denhalılarım 1.5 yıl tüy döktüler 🙄 2kere yıkamdı anca kendine geldi
Aryemus_3 Merakliduygusall trendyoldan aldım geçen ay 160×230 260 TL ye makina halı bi aydır kullanıyorum çok memnun kaldım