TheBaby kskfrd Braun’un Allah belasını versin derim. Onca paraya yazık günah. Onun harici bak diycem ama artık adam akıllı üründe yapan yok
1ana1bebe kskfrd Nexus kullanıyorum bende yeni aldim ama aşırı memnunum 2 yıl garantili ürün hem kulak hem alın hemde ortam ölçüyor
TheBaby antropologanne Kulaktan ölçen birde temassız aldık. Haram zıkkım olsun. Hep bizemi denk geldi dedim bi baktım yorumlara çok insanda var memnuniyetsizlik. Yazık verdiğimiz paralara
antropologanne TheBaby Bende cok arastirmistim alirken, dediginiz gibi olumsuz yorum coktu.Genel olarak koltukalti ve temassizlarda oda isisindan cok etkilendigi yaziyordu. Sonra koltukaltindan olanini aldim. Doktorumuzda bunu önermisti. Hic sorun yasamadim.
TheBaby antropologanne Bi onda zaten düzgün yorumlar var. Ama iki denemeden sonra güvenemedin. Gittim ben eczaneden ucuz bi tane aldım koltul altı. Valla aldıklarımdan daha güvenilir çıktı. Evet geç ölçüyor ama yanlış ölçtükten sonta kısa sürede ölçse ne olur
antropologanne TheBaby Bebeĝiniz uzun süre durduruyorsa zaten markanın bir önemi yok, bizimde ilk aldıgımız 20 tl falandı. Doĝru ölçüyordu ama cok uzun ölçtügü icin kizim artik cekistirip atiyordu. Mecbur bunu aldik.
TheBaby egelsenkonuss Yanlış ölçüyo. Hatta hep aynı. 35.4-35.6 çocuğun ateşi olmuş 38 o halen 35 lerde. Pil değiştik yok yine aynı.