Heraninannesi Kızlar bebeğim 18 günlük altına sıfır kol çıtçıtlı badi üstüne uzun kollu badi altina sadece patikli pantolon çok mu kalın acaba
VildanCan Heraninannesi tabiki kalın, uzerine yarim kol alti patikli pijama yeter, icine bidaha neden atlet goydiriyorsun daha havalar cok sicak, huzursuz olur bunalir. isilikte cikarabilir
Mom09 Heraninannesi yenidoğan giyimi için bizim giyindiğiz kıyafetin bir tık kalını siye biliyorum. Gebze de yaşıyorum buralar da havalar soğumaya başladı o yüzden bende sizin gibi giydiriyorum. Doktorumuz da öyle tavsiye etmişti.
Semakacan Heraninannesi ay benim çocuk pisiyodur o zaman uzun kol çıtçıtlı badi üstüne uzun kol badi hatta bazen penye yelek giydiriyorum şuan da 2 tane pijamasi var biri patikli biri normal bide ayriyeten çorap var 😂 ama bende ince giydiriyodum hasta oldu çocuk o yüzden bı kaç gündür böyleyim bide akşamları ve sabah erken saatlerde soğuk oluyor artık ben bile üşüyorum bazen 😁
Yasara18 Semakacan biraz cok olmus ben zibinla gezdiriyorum gece pijama nasil alistirsan öyle gider kisin ozm iki katini giydircen cok sicaga alisan cocuk bünyesi zayif olur daha cabuk hastalanirlar 😬
Bus12 Heraninannesi bi akrabam var doktor sen naslsan bebekte öyle dedi scakl Semakacan ne ettin gııı 😃😂 bnde gydryrmda bukadar dgl battanyeye saryrm lahana gibi yapmssn cocugu canim sende😃 umarm havalar soguktur orda cocuk piscek yoksa
Hulya Hayır bence bu havalar da gayet normal benim bebeğim iki aylık erkek ben patikli pntolun altına çorap ellerine eldiven takıyorumelleri ve ayakları soğuk olduğu için😊
seydaanur ben kısa kollu zıbın üstüne tulum giydiriyorum veya kısa kollu zıbın altına patikli pijama giydiriyorum
Alpgdd Gayet normal giyiniyor. Ben hep çorap giydiriyorum patikli altların içine de. Öğlenleri atletle bırakıyorum
Semakacan Yasara18 doğru diyorsun valla aslında öyle alıştırmıcam diyodum ama bu gidişle alışacak galiba geçen hasta oldu ondan sonra böyle oldum daha küçücük burnu akiyodu hapşırdığı zaman kıyamadım bende 😥
Miniktavsan Heraninannesi bende senin gibi giydirdim canım havalar gayet serin ve bebişlere göre. Ben kısa kolla üşüyorum aksamları. Battaniyesi de üzerinde oluyo eldiveni corabı hıc cıkartmadım zaten.
NaimeYilmaz Heraninannesi ortamın hava şartına gore degısır ıstanbul 26 dereceye kadar dustu sızın gibi gıydırıyorum sıcaklasa anlarız dıye dusunuyorum mesela benımkı terler hemen
GulMira Hastalık sadece soğuktan olmaz sıcaklık hastalığı daha çöl tetikler .bir aylık olana kadar bize göre bi kat fazla giydirilir,pamuklu terletmeyen kıyafetler olmalı,bir aylıktan sonra bizle aynı giydirilir .
NurR Heraninannesi gece havalar çok soğuyor ona göre giydirin gündüz de ben uzun kollu giydirmeye başladım artık
Melody Ayağına corap onun üzerine patikli pijama üzerine çıtçıtlı uzun kol zıbın onun üzerine hırka uzun kollu yada badi ayağınada ayrıyetten pandf uyutkende iyice ortüyorum bacaklarını illere göre değişir giyim ben zonguldaktym ve gece serin oluyor gündüzde evin içi serin daha 1 ay 6 günlük olduk üşümesinde yeterki burnunun ucuna dokunuyorum soğuk mu diye ellerinin ayaklarının ısısını kontrol ediyorum öyle geçiyor zaman 🤩