Asya_64 Merhabalar kızım 20 aylık konusmuyor pek baba mama gel arada bunları soyluyor herkes cok gec kalmıs Bı doktora goturun diyor sizin bebısler nasıl kafama cok takıyorum 1 hafta sonra doktora göturcez
rbndmrcn Asya_64 benim de 27 aylık oğlum konuşmuyor anne ve gel den başka kelimesi yok herşeyi normal ama ne yaptıysak konusturamadık istemiyor sanki konuşmamaya ant içmiş gibi bilmiyorum ne olacak böyle
Alptugunannesi07 Asya_64 Boşversene milleti. Herkes halt etmiş o istediği zaman konuşur. Üzülme sen. Ailede geç konuşan var mıymış? Böyle şeyler genetik olabiliyor.
Meryem2020 Asya_64 benim de aynı sanırım çocuklar hep yetişkinlerle birlikte olmaktan dolayı geç konuşuyor sonuçta her dediklerini anlıyoruz, ben oyun grubuna başlatmayı düşünüyorum bakalım işe yarar inşallah akranlarıyla birarada olmak
Prlkcansu rbndmrcn sık sık kendi yaş gruplarıyla bir araya getirip sosyalleştirebilirsiniz evde sürekli kitap okuyun ona ve yaptığınız her şeyi anlatarak konuşun 🥰
Mucizemsinsenn rbndmrcn benimki de konuşmuyor malesef 26 aylik ne yaptıysam konusturamadim konuşmayı sanki istemiyor hiç istek Yok
rbndmrcn Kuzucugum bazen benimki de bırakıyor anne demeyi sonra tekrar söylüyor ama önceden çok net söylerdi şimdi ann diyor 😬
rbndmrcn Meryem2020 kreş ya da oyun grubu çok işe yarıyormuş ama bizde bi değişiklik olmadı konuşmada malesef, 5 aydır gidiyor
Meryem2020 yigitalpannesi hangi şehirde yaşıyorsunuz bir araştırın mutlaka vardır, genelde 1 saat oluyor anneler aynı odanın içinde bebek ihtiyaç duyarsa yani ağlarsa falan müdahale ediyor 5-6 çocuk bir eğitmen eşliğinde etkinlikler yapıyorlar
Ballilokmamelmaliturtam Asya_64 Bir doktora götürün içiniz rahat etsin en azından çünkü ben o aylarda doktora gittiğimizde ikili cümle kurabiliyor mu diye sormuştu
yigitalpannesi Meryem2020 İstanbul Beylikdüzü bir araştırayım benim oğlumda 22 aylık sadece baba diyor
Sedauysal Asya_64 kızım şuan tam iki yaşına bastı anne gel git yani ikili cümle kuruyor fakat diyorum ki Ayşe de demiyor yani tekrar olayı yok bana konuşması geç kaldı gibi geliyor yani karsilastirmayayim diyorum ama arkadaşın kızı iki yaşında bıcır bıcır herşeyi diyordu insan düşünmeden edemiyor
gezentianne Asya_64 televizyona maruz kalıyor mu? cevap evetse tv yi kapatın bir ayda farka inanamazsınızzz