Busraa3535 Decavit hapı kilo yaparmı kızlar emzirme doneminde. Veya balık hapı vs ne kilo yapar bilginiz varmı aşırı zayıfladm😔🤦♀️
peri_lendinn Busraa3535 bukadar tesadüf olur bu post. Emziriyorum bende aşırı dengesiz zayıflama oldu bende bu yuzden kollarimda morluk bile olustu, aşırı sac dökülmesi ve halsizlik . Bugünde decavit ve kan ilacı almaya gidicektim 👀
Deletedmom_13 Busraa3535 bana aldırmıyor. Ben doğumdan sonra 4 kilo fazlam vardı. Decaviti hiç bırakmadim güçsüz düşmemek için. Bebeğim 4 aylık hâlâ aynı kilodayim
Busraa3535 peri_lendinn İnanın ben de öyle emzirdiğim süre boyunca daha çok zayıflıyorum sürekli hareket halinde olduğum için zayıfladım dediğiniz gibi benim de kollarımda bacaklarımda falan morluklar çıkmaya başladı acaba Decavit kilo aldırır mı Ben de bir ümit başlayayım ilacı dedim kuzum🤦♀️🤦♀️😔
peri_lendinn Busraa3535 bukadar olur herşeyi aynı yaşamışız bence de sende bi başla belki vitamin depolarımız fullenir de iyi oluruz hiç değilse 😀
TheBossMom Busraa3535 yürüdüğüm her yerde arkamdan saç dökülüyor bıktım gerçekten saçını açmaya korkuyorum hep toplu
Busraa3535 TheBossMom Ben de aynı şekilde gerçekten avuç avuç elime geliyor saçlarım Bir de emzirdiğim için çok zayıfladım vücudum o kadar çok bitkin durumda ki kendimi çok güçsüz hissediyorum😔🤦♀️
Busraa3535 peri_lendinn ayy inş yaa 🤦♀️ Azıcık toparlansam iyi gelecek inan dayak yemis gibi heryerim agrıor 😔 Decavit ina kilo aldırır yaaa.
peri_lendinn Busraa3535 bu kilomu ben sevdim ama işte seninde dedigin gibi dayak yemiş gibi heryerim agriyo. Inşallah ise yarar sende kilo aldırır 🤷♀️