1prensesannesiiii Günaydın anneler Dün doktora gittik ilaç verdi gönderdi ciğerleri temiz dedi şimdi burnu da akıyor ne iyi gelir evde yaptığınız bebişinize iyi gelen bişey varsa yazarmısınız anneler
cikileyta_yemeliyim 1prensesannesiiii soğanı ikiye kesip karanfil sapladım, iyi geliyor diyorlar bakalım bekliyorum ben de
ketcapli_lahmacun 1prensesannesiiii Sarımsak ve zeytinyağı ile ayaklarının altına sürdüm ben. Ve bebek vicks’ini aldım hem sırtına hem göğsüne sürdüm yatarken. 😊 Birde serum fizyolojik ile bol bol burnunu temizledim.
1prensesannesiiii ketcapli_lahmacun sarımsak zeytin yağı akşam sürdüm serum fizyolojik de var diğerini alırım iyi geliyorsa sağol canm
cikileyta_yemeliyim 1prensesannesiiii yapabileceğim başka bir şey yok ki. 5 aylık daha kızım. Emziriyorum bol bol 😕
ketcapli_lahmacun 1prensesannesiiii Geçmiş olsun şimdiden. Bize iyi geldi. 😊🍀 Umarım senin bebişe de iyi gelir.
1prensesannesiiii cikileyta_yemeliyim gece zeytin yağı ve sarımsak sürdüm ayağına çorap giydirdim iyi geldi dene istersen canm biraz daha rahat uyudu
Mys01-01 1prensesannesiiii ben ilk çocuğumda en ağırını yasadım rsv ama allahtan bu bebegım kolay atlattı agır tablo olmadı elhamdulillah