pundit Kizlar merhaba, bebegim 8 aylik son iki aydır falan secde pozisyonunda uyuyor , düz pozisyona getiriyorum yine kivriliyor neden olabilir
Minikcivcivim pundit benim kız da hareketlenmeye başladığından itibaren o pozisyonu almaya başladı başta ben de karnı ağrıyor diye düşünürdüm ama 3yaş oldu hala aynı pozisyonu alır😊
pundit Yasemin38 karni falan mi ağrıyor acaba diye endişe ediyorum, ne bileyim uyumak için rahat bor pozisyon değil gibi geliyor 🙄
Yasemin38 pundit sıkıntısı olsa huzursuzluğu olur. Bence bir süre gözlemle ama yok içime sinmiyor dersen görüş bir doktorla
pundit Minikcivcivim ne değişikler😂🙈 bir sorun olmasin da öyle rahat uyuyorsa uyusun artık napiyim. Dert oluyordu bana😂
Minikcivcivim pundit ben çok takip ederdim herhangi bir inlemesi var mı huzursuzlanma değişik kıpırdanmalar vs oluyor mu diye hani ağrısı varsa duramaz ya. Öyle şeyleri de olmazdı hiç. Siz de takip edin bence ama tamamen rahat ettiği içindir bana kalırsa 😊
Minikcivcivim pundit siz bebeğinizi daha iyi tanırsınız bir şeylerin ters gittiğini düşündüğünüzde doktora götürebilirsiniz gözlemleyin bakalım bir süre daha içinize sinmezse bi baktırırsınız doktora
Neslisahsaral Benim kızım karnımdada o şekilde dururdu doğdu hareketlenmeye başladı hala o şekilde uyuyo öyle rahat ediyorlar demekki☺️
Aalya pundit 15 aylık olmak üzere uyuyor gece öyle ben düzeltiyorum bazen de dokunmuyorum kendisi çok dönen bir bebek uykuda zaten tekrar değştiriyor pozisyonu