Ertugg Kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.oğlum 8. Ayına girmek üzere 3 gündür avuçlarını yumruk yapıp bağırıyor sürekli ağlıyor ayanlarını yerlere vuruyor uykuda bile ağlıyor ne yapacam yardım edin allah icin
Zeynepppppp Ertugg kız ailede sinirli biri varsa ondan gelir benim kizimda aynı bayadır ellerini sıkıp bağırır 😂
Gzlbayan Ertugg benim oğlum da öyle bi dönem özellikle çok yapıyor Bebekler bizimki özellikle 6 aylıkken yapıyordu şuna 9 aylık
aysealtuntas Ertugg ya alın bendende o kadar benimki de 7buçuk aylık ellerini yumruk yapıp sinirlenip bağırıyor bi ara Süperman olup uçaçak sandım 😂😂😂
Pinkbery 😁 aynısı bizde de var hatta videoya cekmiştim izleyip guluyorum arada. Bugünde annemlerde birileri ona güldü diye cok sinirlendi ve tek tek hepsine dönüp ellerini sıkarak bagırdı. Krize girdik🤣🤣 babası aynı. Oda sinirli bi adam cunku.
Denizimm Ertugg benim oğlumda çok şükür ateşsiz salyasız 6. Dişini çıkardı bir dönem huysuz oluyosa anlıyorumki diş çıkaracak ama ilk diş uzun sürmüştü bizim inşallah senin hemencik çıkartır :)
Sevgi1 Ertugg bnmki 2 aylik uykusu gelmiş akşam bana tokat atıyor tekmeleniyo çok sinirleniuo akşam saatlerinde bebek 8 aylık olsa kesin döver bizi