Tazemomy Hanımlar benim adetim bu 5 Kasım’da baslamisti 6 gün sonra bitmişti. Yani 12 Kasım’da da bitmişti… Fakat bugun az önce lavaboya gittim yine adet olmuşum yani 10 gün sonra yine adet olmuşum sizce neden böle olmuş olabilir ilk defa böle oldu bnde(cerezette koruma hapına başlamıştım önceki adetimde yani 5 Kasım’da sizce onla alakalı olabilir mi?
BurcuKucuk Tazemomy haptan olabilir, kist olabilir, cerazette aldığınıza göre bebeğinize daha küçük düzensizlik olabilir, ara kanama olabiliyor böyle ama siz yine de bir doktora içiniz rahat eder
cansuakyz Tazemomy ondan kaynaklı canım bana da doktorum verdi kullandıktan birkaç gün sonra aynı ayda 2 kez adet oldum sonra bıraktım
Erv Tazemomy cnm bnde oyle oldum 6 kasimda adet oldum 12 kasimda yikandim dun tekrar adet oldm ve cerazette hapina basladm bnde
Tazemomy BurcuKucuk emmeyi birakali çok oldu az az emio diye bu hapi almstm ama artik hiç emmiyor bayadr bu arada oğlum 4 ay 5 günlük şuan tam
BurcuKucuk Tazemomy ilk 6 ay cerazette öneriyorlar zaten. Önceden kist sorunu var mıydı ondan da ara kanama olabiliyor
Tazemomy BurcuKucuk Hayir yoktu sadece bobrek kistinden şüphelendikler gebeyken ama kist degil bobrek buyumesi vardi hatta o yüzden 40 haftaya 2 gün kala acil apar topar doğuma yatirmislardi
Tazemomy cansuakyz oglum emmiyor hiç o yuzden hapi değiştirip normal koruma orani dha yüksek bir hap almak istiyorum yine randevu alıp kadin doğum doktoruna mi yazirmam gerek yoksa eczaneden drek alabilir miyim bide normal adet kanamam gbi değil aşırı az kan gelio damla damla resmen
Tazemomy cansuakyz ve bide normalde adet olurken aşırı değil hafif kasıklarımda ağrı olur yine çok hafif ama bu sefer kasıklarımda degil yanlarimda agri var bobrek hizamda ( alttan muayenede intaap çıkmıştı ağrı ondan mı başka bseymi var bilemiyorum)