Yasirinannesi 2.5 aylık bebeğimde öksürük ve hırıltı var ne yapabilirim yapı olarakta terleyen bir bebek 2.çocuğum ama kamandım kaldım
Eylul-sena-33 Yasirinannesi acilen doktora gidin lütfen bizimde öyle başladı şuan 8 gündür hastanedeyiz yatış verdi doktor salgın var bebeklerde
Yasirinannesi Eylul-sena-33 hadi yaa bizede yatış verirse çok zor olur 25 aylık bir oğlum daha var Rabbim sizede hayrlı şifalar versin
Yasirinannesi Eylul-sena-33 nasıl bir tedavi uyguluyorlar antibiyotik ve buhar tedavisi mi sizin bebiş ne kadarlık
Eylul-sena-33 Yasirinannesi damardan antibiyotik iğne ağızdan antibiyotik şurup ve ventolin buhar canım 2 ay 27 günlüğüz
Elfctllm Canim bize de yatış verdi 3 gundur hastanedeyiz bizim de ayni şikayet ben mamadan diyordum megersem bronşit olmuş zatureye ceviriyormus rsv virüsü ortalık hastalığı hiç bekleme git kesinlikle
ZKY Elfctllm biz de gideceğiz bugün doktora ama ultrason İçin, acaba ultrasonda ciğerlerine baksalar çıkar mı? Tanısı nasıl konuluyor bizimde öksürük Balgam var ama hiç kimseyle teması yok evde sadece ben ve babası var kimden kapabilir diye düşünüyorum
Yasirinannesi Elfctllm yaa çok korkmaya başladım eşim il dışında yarın gelecek inş gelince götüreyim hemen bebekler hasta olmasın ama😔😔Rabbim sizede en kısa zamanda hayrlı kolay şifalar versin bir an önce düzelip evinize gidersiniz
Yasirinannesi ZKY ultrasyondada çıkar diye düşünüyorm yinede doktorunuza sorarsanız o sizi yönlendirir tahminimce sizde hırıltı yok diye evde tedavi verir sizede geçmiş olsun
Elfctllm ZKY valla film çektiler kuzum bize de işte ordan belli oldu Allahtan zatureye cevrilmeden müdahale edildi şükür evimizdeyiz hastanede hava antibiyotik serum iyi geldi bebeğe
Elfctllm Yasirinannesi canım kendin götürebilirsen git hiç bekleme zaten bu illet çok yaygınlaştı aciller full yenidogan 4 5 aylık bebek dolu Rabbım bütün bebeklerimize şifa versin İnşaAllah bi an önce iyileşirler
ZKY Yasirinannesi valla korktuk hepimiz ne yapacağımızı şaşırdık normal başlayıp bir anda kötüleşiyormuş bu hastalık zaten pandemi var bi yere gitmiyoz doğum yaptım 2 ay olacak eve bi Allah’ın kulu gelmedi ama psikolojik olarak çok zorlanıyorum evlat ne kıymetliymiş size de çok geçmiş olsun rabbim Şafi ismiyle yardım etsin tüm yavrularımıza
Elfctllm Angelangelll canım sırtını dinle hirilti var mı birde yediğini kustugunda yapışık kusuyorsa burnu akıyorsa gece de uykuda iken öksürüyorsa bunlara dikkat et bizim öyle oldu ben fazla yiyor ondan kusuyor diye düşünüyordum megersem hastalıktan imiş
Elfctllm ZKY Aminnnn canım benim birde hastane de yatış verince koridora filan çıkmak yasaktı bizim ziyaretçi filan bebekler için imiş