Leylazra 3 ay 23 günlük bebeğim var.Balgam var gibi ve midesi bulanıyor bazen.Başına gelen anneler ne yaptınız.Burun fizyolojisi yapıyorum.Yarım olmadı doktora bir götüreyim diyorum.
hatice_Akyalcin Leylazra kesinlikle doktora götürün balgam hırıltı şikayetimiz vardi bende sürekli burnunu temizliyordum falan ama ciğerlere inmiş birden bir günde öksürük başladı boğucu bir şekilde sonra akciğer sesleri kötüleşti bronşit olmuş bebeğim hemen hastaneye yatisimiz yapıldı üç gün yattık şuan hala hava veriyoruz evde busene salgın varmış bir virüs ismini hatırlamıyorum ama okullarda genel olarak artmış direk ciğerlere inip bronşit e sebebiyet veriyormuş aman dikkat edin daha çok küçük biz altı aylıgiz 10 gün olduk hala iyi olamadık
MrvBltAyk Leylazra kesinlikle götürün benim bebeğimdede balgam hırıldı ve çok hafif öksürük vardı. Salgından rsv adında bir virüs kapmış bir çeşit bronşit gibi, direk tedaviye başlandı hemen ciğere iniyormuş, inşallah öyle birşey değildir çok geçmiş olsun.
Kndmr Leylazra benim bebegimde hastaydı ebuhar veriyordum ama çok verimli olmadı serumla burnunu temizliyordum ve yatmadan ggogusunu sırtını yagliyorum zeytin yağı ile terlesin diye beşiigin üzerinden tül atıyorum uyanınca üzerini degistiyorum annemde kalksın bi kaç gün yağ pekmez verdi bi kaç çay kaşığı ılık su öksürdükçe terlemesine çok dikkat edin rabbim acil şifalar versin kıds xlear burun damlasının öneririm burnu tıkalı oldukça hırıltı artarmış ona çok dikkat edin sizde bolca bitki çayları için gül yaprağı ada çayı ıhlamur her ne bulursaniz
Leylazra Yesillimon Yaaaa tamam yarın göstereceğim inşallah doktora.İstanbul’da yaşıyorum 5 gün önce memlekete Adana’ya geldim.Ne zaman gelsem böyle oluyor.Hava değişimi 😣
Leylazra hatice_Akyalcin eyvahlar olsun o zaman.Yani memlekete geldik ondan diyordum.Yarın sabah erkenden götüreyim Ya inşallah ilerlememiştir.😣
Momyboygirl hatice_Akyalcin evet bizde aynıyız ve daha 1 aylık 2 yaşındaki kızım geçirdi ama arada öksürüyor hala 2 doktora gösterdim ama ne ilaç verdilerse geçmedi yemyeşil sert balgam atıyorlardı 1 aylık olan hala devam ediyor boğazında şimdi öksürük yok şuan qma bu hastalık ne ise çok illet bişey çok kötü böyle bişey görmedim ben hayatım boyunca
MrvBltAyk hatice_Akyalcin benimde 2 aylıkken bebeğim oldu bu virüsü nasıl kaptığını bile bilemiyoruz. Burun tıkanıklığı ve öksürükle başladı. 2. Gün doktora götürdüm ama göğüste çekilme başlamış hemen yatış yapıldı. 4 gün yattık. Şimdi 1 aydır evde ilaçlı buhar- hava tedavisine devam ediyoruz. RSV adında bi virüsmüş ve bebeklerde ciğere temas ediyormuş. Büyük insanlarda ise soğuk algınlığı gibiymiş. Hiçkimsenin başına gelmemesini temenni ederim Allahım bebişlerimizi korusun
hatice_Akyalcin Momyboygirl Bu seneki bir salgın ve inanın normal bir bronşite neden olmuyor çok ağır atlatiliyor zaten busene hiç bir hastalık normal değil prospan isimli tamamen bitkisel bir öksürük şurubu var üst solunum yolu enfeksiyonu içinde uygun bir ilaç eğer öksürük olursa kullanın iki güne faydası oluyor inanın biz onunla hafifledik
hatice_Akyalcin MrvBltAyk Evet RSV çok tehlikeli çocuklar için demişti doktorumuz direk bronşit e ceviriyor bebeklerde Allah korusun zatürre bile yaoabiliyormus dikkat edelim şu on gündür çektiğim heleki bebeğimin çektiği rabbim kimseye göstermesin hastalarada acil şifalar versin
Nefes4577 Bizimde de aynı sorun var öksürük ateş balgam burun tıkanıklığı ama gece daha fazla gündüz akıyor Dr ye götürdüm baslangic dedi üst solunum enfeksiyonu dedi ilaç vsddi 4 gün bugün geçmez de ilaç la kan alıp hava veririz dedi bilemedim bebeğim maf oldu
Elfctllm Leylazra kesinlikle götür canım bizde 3 gündür hastanedeyiz hiç bekleme daha da ilerlemeden daha kötü olmasın sonuc