Gamzeburkan Yagmur_hanim benimde kızım hep memede uyuyordu 1bucuk yaşında memeyi bıraktık 3 gün oluyo omzuma yatıyor gezdiriyorum pis pis yapıyorum uyuyo bende çok korkuyordum nasıl uyuyacak diye
Gamzeburkan minnosummm sabır tasıyla ilk gün ağzına aldı acı dedim artık süt bitmiş bardaktan içelim dedim zaten birdaha ağzına almak istemedi tadı kötü olduğu icin arada açtı baktı öptü sevdi buna müsade ettim. Emdikten sonra tam dalması icin Ayağımda sallayarak uyurdu normalde ama simdi istemiyor kucağımda omzuma yatıyor hikaye anlatıyorum ninni söylüyorum öyle uyuyor daha tam düzene girmedi bizimde uykumuz falan ama uzamaya başladı.
Gamzeburkan Yagmur_hanim sabır taşı denedim bir kere emdi pis acı dedi daha sonra istemedi suan açıyor öpüyor seviyor ama asla emmiyor kademeli bırakmayı çok isterdim ama mümkün olmadı bizde
Larinaz Kızım 20 aylıktı kestim memeden.tam bir meme bağımlısıydı.iştah sıfırdı.2. Gün memeyi istemedi bidaha ama 1 ayı geçkin nasıl uyuyacağını bilemedi.zordu.şimdi 3 yasına girecek hiç ozamanları yaşamamıs gibi sarılıp uyuyoruz.