1Sosyalanne Merhabalar güzel anneler☺️ Doğum yapalı 7 gün oldu ve doğum parasını almak için SGK gitmem gerekiyor mu yoksa e devletten otomatik olarak yatar mi bilen yada alan biri var mı🥰Şimdiden teşekkür ederim❤️
Yorgunannee_dd 1Sosyalanne devletin verdiği doğum parasımı ? Sgk nın mı ? Eğer devletin verdiği ise aile ve sosyal güvenlik bakanlığına gitmeniz gerekiyor çalışansanız raporunuz bittiğinde otomatik olarak yatar
Denizfdn 1Sosyalanne cnm kimligi cikirmaya gittiginizde size dogum yardimi icin numara veriyolar sorarsiniz gitmenize grek yok arayin 1 ay icine3 yatiyor
Balbaby_ 1Sosyalanne ben PTT ye gidip kimliğimi verip aldım çalışmıyorum bu arada ama siz çalışıyorsanız bence hesaba direk yatar
Ggercn Akayaycan çalışan anne iseniz maaşınız üzerinden hesaplanıyor mesela askariden yatıyorsa 9 bin alıyorsunuz . Ben 9 bin aldım 2 bin tl doğum yaptığım ay aldım kalan 7 bini de iznim bitince aldım
Asuu3407 Otomatik olarak yatıyor sanırım çünkü ben başvuru yapmamıştım ama e devletimde başvuru gözüküyordu
Balbaby_ Canss3535 yok yapmadım normalde 27 si doğum yaptım ayın 15insen sonra gidebilirsin demişlerdi 300 TL almıştım
1Sosyalanne Ggercn Şuan çalışan olarak gözüküyorum bir yere gitmem gerekiyor mu yoksa otomatik yatar mı☺️
Ggercn Çalışan annemisiniz doğım parası derken hamgisini sordunuz ? Rapor parasını sorduysanız yani çalışan anneyseniz 170 i arayın para ne durumda bakın . E devlete Devlet bankasından hesabınız varsa o banka hesabını tanımlatın . Oraya yatar direk
111nyk Merhaba anneler konu icindeyken sormak istiyorum bu dogum parasi ne herkes alabiliyor mu biri bna anlatabilir mi hic bir fikrim yok da
verusmom E devlet üzerinden iş görememezlik ödeneği olarak aratınca çıkıyor 9000 lik rakam 3 kere de yatıyor doğum izni bitene kadar, 300 TL lik yarım ise bir ay sonra ptt den alınıyor sorgulama da çıkmıyor bildiğim kadarıyla
Ggercn 1Sosyalanne e devlete hesap numarası kayıtlı ise direk hesabınıza yatar . E devlette ödeme aşamasında gözüküyor mu baktınız mı ne yazıyor Rapor ödemeleri kısmında