Ssedaa Deletedmom4440 hematoloji de takipte misiniz nötrofil düşük gelmiş ama enfeksiyona bağlı olarakta düşebilir. Oğlumda düşük çıkıyordu hep ordan biliyorum
Syhnorhn DemiriniZ çok az yüksek ki problem mi bilmiyorum. Benim genelde çok düşük olduğu için 6 ayda bir ölçtürüyorum.
1ana1bebe Deletedmom4440 bilgim yok ama bazı değerler yüksek çıkmış internetten adını yazınca çıkıyor ne olduğu açıkçası isterseniz öyle deneyin, h yazanlar yüksek L yazanlar düşük demek zaten en sağdaki değerlere gorede bakabilirsiniz
Asyaca Bağışıklık düşük olsugu icin enfeksiyon var alttaki siyah e değerlerin hepsi enfeksiyonla alakalı
Mavisim Deletedmom4440 viral enfeksiyon kızımıında böyle olmuştu lenfosit 70 nötrofil 26 çıkmıştı çok korktum birşeyide yoktu iki güne grip oldu doktor viral enfeksiyonlarda lenfosit yüksekliği nörtofil düşüklüğü normal demişti
Deletedmom4440 Arkadaşlar tek tek yazamıyorum özür dilerim sonuçlar eşimin yigenine ait agzi yara olmuş hep crp 2.50 çıkmış havale gibi birsey olmus cocuga 3 hastanede psikologa goturun dedi burayada sormak istedim çok teşekkur ederim
Polikistikannee Koyu renkle yazılanlar referans dışı referans aralığına göre yüksek mi düşük mü belli oluyor ona göre bi arastirma yapabilirsin
Beyziikoo Deletedmom4440 Sanırım vücut böyle tepki veriyor psikolojik soruna o yüzden öyle demişler Allah’ım şifasını versin inşallah 🤲🏻