Canss3535 Merhaba kızım 2 aylik ama besige koydum mu ya ağlıyor yada gazdan 1 sağa 1 sola dönüyor alışamıyor bir türlü napsam ki alışması için gaz olayı bittikten sonra mi denesem
Anne25 Canss3535 canım seni korkutmak istemem ama Benimde bebeğim 9 aylık hala alışamadı yanımda uyur sadece gün içinde beşiklerinde uyur.
Gunesgizem Canss3535 iradeli davran biliyor ağladığında yanına alacağını şimdi alıştırırsan iyi olur 4 aydan sonra daha da zor olcak beşiğine kokun olan bi şeyini koy
fermaninannesi Canss3535 benim oğlum uyuyordu sonra uyumak istemedi bende inat ettim beşikte uyucak diye o kadar çok ağladı ki nefesi kesildi gibi oldu korktum aldım kucağıma hemen uyudu alış o alış ondan sonra bir daha uyumadı Beşikte sonra diş çıkardığını anladık o yüzden kucak istiyormuş 1 yaşına girecek iki hafta sonra yeni başladı uyumaya beşikte 🙄
Ayssss1 Canss3535 benim bebegim genelde uykusu düzenli değil doğduğundan beri uyuduğu zaman beşiğinde uyuyordu 4 aylıkken uykusu iyice kötüledi artık yorgun düştüğüm için yanıma alıp uyuttum bir kaç gece 4 buçuk aylık oldu düşünün hemen alıştı yanıma şimdi beşiğinde kesinlikle uyumuyor koyduğum an uyanıyor
Canss3535 Gunesgizem aynen biliyor vala nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz ağladığında sakinleştiripgwri mi koyayım tişörtümü koyuyorum
Gunesgizem Canss3535 ağladığı zaman direk kucağına alma. Başında bekle elini üstüne koy. Baktın durmuyor ayakta kucağına al odadan çıkmadan yürü pışpış yap tam daldığına inandığında geri koy bu süreci böyle böyle yaparak inadını kırarsın ama her ağladı diye yanına alırsan biliyor ve hep yapar. Hem çok zararlı yanında yatırmak senin için değil çoğu kişi uykusu için yatırıyor ama Allah göstermesin neler duyuyoruz. Başta çok yorulacaksın ama İnan sonrası daha rahat olcak senin için. Senin kokun sıcaklığın için yapıyor biraz sen uykusuz kalırsın ama o beşiğe alışsın
Busederin35 Canss3535 aynı durumdayız benim de kızım iki aylık gündüz uykularında sıkıntı yok amaa akşam olunca başlıyor😞ayagımda hafif sallıyorum beyaz gürültü ile sonra dalınca yataga koyuyorum bir saate uyanıyor😞
curly_mom Canss3535 2 aylık çok küçük 🤔 ben yanımda yatırdım oğlumu 2 3 aylık olana kadar, rüftü yatağında 🙃
curly_mom Canss3535 alıştı şükür ama bizim de derdimiz emerek uyuması 🙃 o yüzden yanyana yatıyoruz çoğunlukla 🤷🏻♀️
emsare Yanınızda yatsın daha çok küçük. 4 aydan evvel uyku eğitimi de vermezsiniz zaten. Benim oğlum da 1,5 aylık çok gazlı ne yerde yatıyor ne gökte ben ne yapayım 😂