Merve_4141 Kızlar merhaba yarın bebeğim 4 aylık aşısını olucak ben ilk defa kendim götürücem diğer aşılarına annemle gidiyorduk şimdi korkuyorum ağlamasına dayanamıyorum ateş falan yapıyor mu acaba siz kendiniz mi götürüyorsunuz ?
Gunes3535 Merve_4141 Ateş olma ihtimali yüksek canım calpol kullan ateşi çıkınca bir çay kaşığı bende bu sefer yanlız götürmek zorunda kaldım aşı sonrası bacaklarına dikkat et ağrısı oluyor çünkü iki gün bende 18 gun önce yaptırdım
ipekbocugu Merve_4141 Geçen hafta yapıldı bizimki. Bacaklarında çok ağrı oldu kıyamadım calpol verdim.
minikyavrumm Merve_4141 Biz dün olduk aşı sırasında ağlama oldu ama öyle kötü bi durum yoktu hemen sakinlesti eve geldik oyun oynadık sohbet ettik sakindi bebek akşam saat 19.00 gibi aşı etkisini gösterdi bizim ki çok zor geçti ama arkadaşımın bebiste sadece ateş olmuş inş sizinki hafif atlatır
Merve_4141 Gunes3535 çok ağlıyorlar ben tutmaya korkuyorum açıkçası parol kullanıyoruz biz doktor onu vermişti
Bebegimm1 Merve_4141 ateşi yuksek degil vucut bagisiklik kazaniyor savasıyor eger 38 olursa ilac kullanirsiniz ustunu inceltin eklem yerlerine islak bez koyun düşer umarım
Kirpigiller Merve_4141 38 bucuga yaklaşmadan ilaç vermeyin üstünü ince tutun tek kat giysin vücudu bağışıklık kazanacak 37 çok normal bu durumda
Angelangelll Merve_4141 Sagol cnm bilgilendirdigin için. Bide balgamlı öksürük ve burun akintisi var bizde Asida eklenince napacagiz hiç bilmiyorum
Melisaccskn Angelangelll benim kızımdada aynı durum var az önce aşıdan geldik uyuyor şuan umarım ateşide çıkmaz yaptırmak istemedim ama hemşire bişey olmaz diyince yaptırdık bizde umarım bişey olmaz
Angelangelll Melisaccskn biz özele götürdük bugün. Doktorumuz aşıyı bir hafta erteleyin iyice tikanır dedi . Antibiyotik yazdı hava verdi bronşit baslangici olmuş. Keşke daha önce goturseydik