RuyasMom Şu an kızıma tadımlar yaptırıyorum hep öğürüyor bugün de bal kabağı tattırdım sonra kustu acaba daha hazır mı değil midesi anlayamadım neden böyle oluyor?
Sabirsizannecik RuyasMom İlk zmnlr çok normalmiş böyle ogurmesi geri çıkartması 6ay boyunca sıvı besleniyor ya ondanmis zamanla alisacakmis öyle okudum bende önümüzdeki ay baslicak arastiyorum ufaktan 😊
Miniminimini RuyasMom zorlama ara ara ver yada karıştır ben mesela yoğurt sevmedi elma karıştırdım ooo yedi vallaha yoğurdu
Birmuallime RuyasMom başlayalı 3 hafta oluyor artık bizimde ben de hala alışmadım verdiğim şeyleri sürekli yiyebilir mi diye düşünüyorum boğazına falan kaçacak diye korkuyorum 🤦🤦
Miniminimini RuyasMom mesela yemiyorsa başka zaman yada başka saat veriyorum yiyor sende dene ara verdikten sonra mesela oyalanirken yedir ne bilim biz camdan bakmayı seviyoruz orda yiyor
Yasemin38 https://resimyukle.io/r/0NQpr2Aimm bizim ek gıdaya başlangıç listemizi paylaşayım belki fikir olır sizlerede
RuyasMom Yasemin38 3 gün kuralı ile ilerlediğim için belki sıkıntı olur diye başka sebze koymadım bide brokoli yedikten sonra pişik oldu nokta nokta acaba o mu alerji yaptı?