Ogullarinaasikanne Dilan0110 bize doktorumuz ventolin fizyolojik serum birlikte vermisti. 1cc ventolin 2cc fizyolojik serum koyup veriyordum. Doktorunuz size ilac onermedi mi ? Yani kafaniza gore kullanmak doğru olur mu canim bilemedim gecmis olsun
Dilan0110 Ogullarinaasikanne serum fizyoloji kullanıyoruz ama peteklerden hep kuruluk yapıyor nemlendirici denemek istiyorum
Noname21 Dilan0110 trendyol dan aldım. Benim kızımın gece burnu tikaniyor kuruyordu nem düşüklüğü yüzünden. Simdinyatmadan 2 saat önce çalıştırıyorum. Ben seviyesi 52 53 oluyor gece çalıştırmiyorum
Dilan0110 Noname21 tesekkur ederim bakicam bende kızınız kac aylık serum fizyoloji kullanıyor musunuz
A_m_e Çok aman aman fayda etmediğini duydum buhar mak.kullanip burnu hala kuruyan bebekler var.gunluk serum ile açın bebeğinizin burnunu ve her gece temiz havluyu ıslatıp petegin üstüne koyun biz o şekilde çözüm bulduk.
Dilan0110 A_m_e doktorlar kuruluk veya tıkanıklık yoksa günlük temizliği önermiyor canım ama ıslak havluyu deneyeceğim tesekkur ederim🥰
Dilan0110 A_m_e doktorlar kuruluk veya tıkanıklık yoksa günlük temizliği önermiyor canım ama ıslak havluyu deneyeceğim tesekkur ederim🥰