Mrveykt Benim Kızım iki haftadır uyku düzeni bozuldu hep 21:00 de uyuyan kızım artık 23/00 bizimle anca uyuyor. Düzen diye birsey kalmadı. Sizinkilerde uyku saatleri kacta?
Melin123 Mrveykt o zaman bu haftalarda bisi var demektir Benimde ayniii cunku 9 ay 6 gunluguz 9 u asla gecirmezdi 3 gundur 11 de yatiyor
MomEslina Mrveykt valla bu hafta biz de aynıyız 🥵 normalde 2 aylıkken başladı saat 8 uyumaya daha sonra ben 12 de gece emzirmesi yapıyordum sabaha karşı uyanıyor emzirip yatırıyordum ama bu hafta saat sekiz de uyudu sözde her saat başı uyandı bu hafta uyku konusunda yıldım gündüz uykusu da aynı uyuyunca dalamıyor 😬
Asya001 Mrveykt benimkisi 4. Ayından sonra hep gece 11 12 arası uyuyor valla yani dinlenmeye hiç vakit yok
Anonim11 Mrveykt 8.ayına gitecek yarın,normalde 6 buçuk 7 de uyurdu bugün assla uyutamadık eşimle ikmiz de uğraştık ama yok. En son bir yeri ağrıyor diye şurup verdim uyudu hemen. 10 a geliyordu. Bugün ilk defa oldu neye uğradığımı şaşırdım
0znur Benimki 4. Ayından beri saat 9 da uyur yarım saat 45 dakikaya uyanır gibi olur emzirerek tekrar uyuturum. Hala da ayni
Mrveykt 0znur benim kızım hep en geç 21:30 da uyurdu bazende 20:30 da ama suan 9 aylık olucağiz erken yatmak söz konusu degil
Mrveykt Melin123 Bencede hiç böyle yapmazdı 8 ay 26 günlük bebeğim. Simdi daha yeni uyudu ya varmi böyle birsey
Mrveykt Yagmuurr ben yine düzeni kurmak istiyorum en son saat kacta uyuması gerek gece uykusuna geçmeden önce fikriniz varmi acaba?
Mrveykt Anonim11 inşallah sadece bugünlük öyleydi.. Bizde 1-2 haftadır böyle ya 17 den sonra uyumasın diyorum ama cok huysuz oluyor uykusu geliyor kıyamıyorum uyutuyorum 1 saat sonra uyandırıyorum ama yok 23 den önce uyumak yok.
MomEslina Mrveykt ben de diş çıkartacaktır ondandır diye kendimi avutuyorum böyle devam ederse doktorumuza soracağım 😂