Sumeyye6161 Bebeğim 50 günlük ve gaz sorunumuz inanılmaz var doktor maflor verdi az da olsa fayda sağlamıştı ama şuan yine fayda etmiyor önerebileceğiniz bir şey var mi
Melisa_33 Sumeyye6161 canım anne çayı bimde satılıyor ben içiyorum çocuğuma iyi geldi sende dene istersen inşallah işe yarar çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun
Esoo1984 Sumeyye6161 Bizimde öyleydi ben de ağlıyordum,Nurse harveys gaz damlası çok iyi geldi saatlerce çığlık çığlığa ağlamıyor rahatlattı
Eceyigit141 Biogala kullandım canım çok faydası oldu bende çok çektim her gece hastanelerdeydim tamamen geçmiyor bu gaz sorunu bir müddet sadece biraz olsun rahatlama sağlanıyor ama 3 aylık olunca kendiliğinden bitiveriyor Allah yardımcın olsun az kalmış
Sumeyye6161 Eceyigit141 O ağladıkça ben geriliyorum cidden büyük bir dert çocuk uyuyamıyor gaz sancılarından
Mehmetmirza Eceyigit141 Bizde bugün biogaia kullanmaya başladık etkisini kaç günde gösteriyor acaba ? Bebeğim sürekli ağlamıyor ama gaz sancısı ve ıkınmasi var çok üzülüyorum o öyle olunca
Eceyigit141 Sumeyye6161 evet stres oluyor insan kıyamıyor senin yediklerine dikkat etmen gerekiyor gaz damlasını düzenli kullandıktan sonra biraz olsun rahatlıyor bir de ben elektrik süpürgesi ve piş piş sesiyle uyutuyuyorum hala sakinleşip uykuya geçmesine yardımcı oluyor
Muges4 Bizde 14 günlüğüz. İlk 10 gün iyiydi her şey 4 gündür acayip ıkınıyor uyuyamıyor ıkınmasına kızarmasına uyanıyor sürekli çok üzülüyorum dün biogaiga başladım metsilde veriyorum bakalım işe yarar mı🤦🏻♀️
Eceyigit141 Muges4 tuvaletini düzenli yapıyor mu bizimde öyleydi ve tuvaletini yapamıyordu ayrıyetten gaz sancısı çekiyordu
Eceyigit141 Mehmetmirza canım 5 5 kullanıyordum ben iki güne göstermeye başlamıştı düzenli kullanımda
Mehmetmirza Eceyigit141 anladım benim bebiş 1 aylık daha eczane 5 damla günlük demiş umarım fayda eder ya teşekkür ederim
Eceyigit141 Mehmetmirza bende 20 günlüktü başladığımda 5 sabah 5 akşam önermişti doktorum inşallah kısa zamanda geçer allar yardımcın olsun
zeynepp-44 Biz de 47 günlüğüz dün gece acildeydik. Gaz sıkışması yüzünden ağlarken nefesi kesildi. Ne yapacağımı şaşırdım. Metsil kullandım dün ama üç damla kullan direk ağzına verme sütünü sağıp karıştırıp ver dedi doktor. Öyle yaptım rahatladı hemen