Ayselina Arkadaşlar doğum parasını herkes alıyor die biliyorum ama bana yatmamış e devlette görünmüyor nasıl başvuru yapacam bilen var mı 1,5ay oldu doğum yapalı tekrar doğum belgesi alıp başvuru yapsam alırmıyım aceba
esengl03 Ayselina ptt ye yatiyor baktiniz mi oraya egerki ordada yoksa basvurdugunuz yere bir daha gidebilirsiniz
Tiredmother Ayselina valla yanlış hatırlamıyorsam 144 dü sanırım numarası orayı arayıp sorun adınıza yapışmış işlem varmı varsa para ne zaman yatar bilgi veriyorlar yoksa bulunduğunuz ilçede veya ildeki sosyal hizmetlere gidiyorsunuz kimlik fotokopisi ve doğum belgesiyle
Ayselina esengl03 ben başvuru yapmadım doktorumun sekreteri sistemden başvuru yaptı ama olmadı mı anlamadım e devlette görünmüyor PTT gidip öğrenim 🤷🏻♀️
Ayselina Kbraba e-devlette görünmüyor başvuru yok diyo ama doktorumun sekreteri başvuru yaptı sisteme anlamdım PTT gidip bakım diyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
tommbuulyanakk_49 Ayselina Merhabalar ilk doğum ise eğer gidip aile sosyal hizmetler bakanlığına kağıdı vermeniz gerekiyor e devletten de arama butonuna doğum yazın soyal hizmetler başlığı altında takip edebilirsiniz 🤗 Benim ki öyleydi ve aldım 🌷
Haticeackgzzz Ayselina aile sosyal palitikalara başvurmanız gerek çoçuğun kimliği çıkması gerek sadece anne başvurabilir
Merveee_94 Ayselina 2.5-3 ay içerisinde yatıyor PTT ye e devlette de yattı olarak görünmüyor bende en sonunda telefonla arayarak orda görünmediğini öğrendim PTT den öğreniyorsunuz yatıp yatmadığını